Delta Green-Lost in the Dark Operation Fimbulvinter 2 Report by Agent Revenant

From Karriviki

(In Finnish)

Raportti; Revenant; 3.-5.11.1999.

Saavuin tukikohtaan kutsuttuna, tukikohtana toimii nyt kulmakauppa laitakaupungilla, jonka peitetarinana mikronesialaisten- ja polynesialaisten historiallisten rituaaliasujen myynti. Tapasin ryhmän muut jäsenet; Rose, Rahl, Remington ja Rehoboam. Jaoimme saamiamme resursseja, tutustuimme P-solun raportteihin ja sovimme työnjaosta.

Sovimme että Revenant ja Rehoboam lähtevät kuulemaan Bostonin tapahtumassa loukkaantuneita; muut ryhmän jäsenet perehtyvät tapahtumassa soitettuun musiikkiin ja hakevat internetistä tietoa norjalaisista metallimuusikoista (Elvire Tandberg, Ville Vignes ja dj Carcass). Lisäksi oli tarkoitus selvittää eri Fimbulvinter-tapahtumien (Vancouver, Edinburgh, Seattle, Bergen, Boston) välisiä yhteneväisyyksiä, näistä Bostonin tapahtuma ilmeni olleen suurin.

Huomion arvoisena mainintana todettakoon että ensimmäisen kokoontumisen jälkeen agentit Rose ja Rahl kävivät tutkimassa omin päin Avalon-teatterin tilat vielä samana iltana, tällä visiitillä agentti Rose totesi kokeneensa Elvire Tanbergin olleen läsnä Fimbulvinter-tapahtumassa (?). Lisäksi teatterilta löytyi savukoneen nestettä, josta myöhemmin omissa laboratorio-analyseissäni paljastui, että neste sisälsi runsaasti erilaisia psykoaktiivisia ainesosia, mm torajyvää ja muita luonnonlääkinnässä ja noituudessa käytettyjä ainesosia. Aineiden pitoisuudet olivat farmakologisesti suhteell. Merkityksettömiä mutta okkultistisesti käytettynä tapahtumassa soitetun musiikin ja savuvaikutuksen kanssa vaikutus on saattanut olla moninkertainen farmakologiseen nähden ja huomattavan moni ihminen on altistunut aineen vaikutuksille tapahtumassa.

Tapahtumassa loukaantuneet ihmiset kertoivat Rehoboamille ja itselleni haastatteluissa että ihmistä jotka heidän kimppuunsa olivat hyökänneet olivat käyttäytyneet psykoottisesti, sekavasti ja raivoisasti. Tapahtumaan tulleet ihmiset olivat haastatteluiden perusteella tietoisia sen okkultisisesta luonteesta mutta toistaiseksi ei ole tullut ilmi ketään joka olisi tarkalleen tiennyt, mitä tapahtumassa oli määrä tapahtua. Agentti Rehoboam onnistui myös saamaa loukaantuneilta selville heidän uskomuksiaan siitä, kuinka sisäavaruus tulee maan päälle ja ihmisten aika loppuu.

Norjalaiset metallimuusikot ovat toistaiseksi pääepäiltyjä järjestelyiden suhteen ja näiden lisäksi Rahl onnistui saamaan internetin ja musiikkilaitevuokraamon kautta tietoonsa kaksi nimeä; Terrie Holyn (epämääräinen manageri New Yorkissa) ja Austin Gilbert (Bostonilainen promoottori) jotka olivat osallistuneet tapahtumien käytännön järjestelyihin.

Agentti Remingtonilla on joitain kontakteja henkilöihin jotka olleet vankilassa ja jotka ovat nykyään Odinisteja; näitä Odinisteja ovat tiettävästi myös Fimbulvinter Bostonin -tapahtuman portsari sekä tanssilattialla kuollut henkilö Jessie Stout.

Agentti Rehoboam sai myös selville sairaalassa hoitajilta, että yksi tapahtumassa riehuneista henkilöistä oli viety psykoottisena mielisairaalaan, häntä ei ole vielä saatua kuultua.