Delta Green-Lost in the Dark Operation Luck of the Draw Report by Friendly Weeden

From Karriviki

(In Finnish)

Operation: Luck of the Draw

Paikka: Baltimore ja Las Vegas Paikalla: Weeden, Mulligan, Norrland, Smith, ja Sung. Aika: XYZ

Tapaus koski pääasiallisesti Benjamin Rusheria, joka oli räjähtänyt ruumiinavauspöydälle ilman mitään selvää syytä Youngin tehdessä rutiiniruumiinavausta Rusherille. Rusher oli löydetty kuolleena motellihuoneestaan.

Sairaalalta siirryimme Sungin kanssa tutkimaan Rusherin kuolinpaikkaa ja löysimme paikanpäältä huomattavissa määrin erillaisia huumeita ja niihin liittyvää tarpeistoa. Huumeita mielenkiintoisempi havainto oli kuitenkin se, että Rusher oli ilmeisesti tuntenut olonsa hyvin kuumaksi, sillä rikostutkinnallisten todisteiden mukaan hän on juuri ennen kuolemaansa mennyt kiireenvilkkaa suihkuun vaatteet päällään, ja mitä ilmeisemmin lukenut suihkussa ollessaan raamattua.

Lopetellessamme tutkimuksiamme Sung väitti tuntevansa olonsa hyvin kuumaksi, vaikka kuumemittarilla mitattuna miehen lämpö olikin normaali. Koska emme tahtoneet ottaa ylimääräisiä riskejä, lähdimme kuskaamaan Sungia kohti lähintä sairaalaa. Matkan aikana Sung väitti kuumenevansa kokoajan, sekä kertoi näkevänsä aaveita ja lohikäärmeitä. Harhat vain vahvistuivat sairaalassa ollessamme, ja lopulta Sung juoksi ulos sairaalasta paniikin vallassa tyrmäten samalla sairaalan vahtimestarin. Saimme lopulta suostuteltua Sungin autoomme sekä rauhoitettuja, jonka jälkeen siirsimme hänet toiseen sairaalaan, jossa totesimme Sungin saanneen huumaavaa sientä silmäänsä tutkiessamme Rusherin motellihuonetta.

Sungin toivuttua ja palattua järkiinsä lähdin Norlandin kanssa Las Vegasiin tutkimaan Rusherin kaveria, joka oli kutsunut Rusherin mukaansa Las Vegasiin pari päivää ennen Rusherin kuolemaa. Tanner majaili vieläkin Vegasissa samassa hotellihuoneessa kuin Rusherin vierailunkin aikana, ja hänellä oli selvästikin normaalia parempi tuuri kasinoilla. Tannerin huoneesta löysimme orkkidean sekä usean liskon ja kasapäin mauttomia vaatteita, emme kuitenkaan löytäneet ainuttakaan viitettä huumeidenkäytöstä.

Norrlandin lähdettyä huvittelemaan selvitin Tannerin ja Rusherin liikkeitä heidän ollesaan yhdessä Vegasissa. Sain tietooni heidän olleen yhdessä ajelemassa Nevadan autiomaassa juuri ennen Tannerin onnen kääntymistä ja Rusherin poistumista Vegasista pahoinvointiin vedoten. Alueella jolla he olivat ajelleet oli samana yönä tehty UAS:n toimesta useita havaintoja lentävistä lautaisista, ja yhden väitetään jopa laskeutunen lähistölle. Kaikestä päätellen heidät oli abduktoitu.

Palatessani tutkimusmatkaltani kuulin, että Tanneria oli puukotettu poissaollessani ja hänen ruumiinsa oli räjähtänyt ruumiinavauksen yhteydessä, Norlandin mukaan ruumiinavaus vahvisti päätelmäni siitä, että Tanner oli siepattu ja hänen päähänsä oli asennettu jonkinlainen implantti.