Delta Green-Lost in the Dark Operation Will-o-the-wisp Report by Agent Robert

From Karriviki

Revision as of 17:24, 9 April 2016 by Kenkkis (talk | contribs) (Created page with "Category:Kenkkis Category:Delta Green - Lost in the Dark (In Finnish) ==Will o’the wisp== Tapahtuma-aika: 15.3.1997 Tapahtumapaikka: Allenburg, Missisippi. Operaati...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

(In Finnish)

Will o’the wisp

Tapahtuma-aika: 15.3.1997 Tapahtumapaikka: Allenburg, Missisippi. Operaatioon osallistuneet: Agentti Robert, Timothy Smith. Yhteenveto: Saamastani salaperäisestä kirjeestä alkunsa saaneita tutkimuksia, jotka johtivat eräässä syrjäisessä vankilassa tehtyjen kauhistuttavien kokeiden paljastumiseen.

Edellisistä oudoista tapahtumista ehti vierähtää aikaa ja olin jo onnistunut unohtamaan ne osittain sekä palaamaan takaisin arkirutiineihini, kun sain oudon kirjeen. Kirjeessä oli vain osoite, jonka selvitin sijaitsevan kokonaan toisessa osavaltiossa. Olin luonnollisestikin hämmentynyt. Ensimmäiseksi yritin ottaa yhteyttä veljeeni ja O'Sullivaniin, joiden tiesin olleen ennenkin tekemisissä outojen asioiden kanssa. Kun en lukuisista yrityksistäni huolimatta onnistunut tavoittamaan heitä, muististani kohosi nimi, joka oli esiintynyt keskusteluissamme, Timothy Smith. Onnistuinkin tavoittamaan tämän FBI-agentin ja hän vaikutti kiinnostuneelta auttamaan asian selvittämisessä.

Pian olimmekin jo matkalla saamaani osoitteeseen. Paikalta löysimme vanhan ränsistyneen talon, jonka päätimme tutkia. Sisältä löytyi sekavassa tilassa oleva nainen. Ennen kuin ehdimme jututtaa naista tarkemmin, rakennukseen ryntäsi joukko aseistettuja miehiä. He eivät olleet kuitenkaan ilmeisesti olleet odottaneet törmäävänsä aseistettuun vastarintaan ja pakenivat paikalta. Myöhemmin meille selvisi, että miehet olivat palkkionmetsästäjiä, jotka olivat olleet naisen perässä.

Veimme naisen läheiseen motelliin, missä suoritin hänelle perusteellisen terveydentarkastuksen, joka paljasti oudon seikan. Hänen nenänsä sisäpuolelle on kiinnitetty jonkinlainen metallinen implatti, ehkä lähetin. Poistin sen ja Smith lähetti sen postissa jollekin tuntemalleen taholle. Tutkimme naisen taustat ja meille selvisi, että hän oli karannut vanki, joka oli ollut kärsimässä rangaistustaan murhasta läheisessä yksityisessä vankimielisairaalassa. Implantti ja naisen sekava tila herättivät meissä paljon kysymyksiä vankilan toiminnasta.

Smith otti jälleen yhteyttä joihinkin tuntemiinsa tahoihin, joiden haltuun nainen luovutettiin. Tämän jälkeen teimme hieman tutkimusta vankilan taustoista. Kyseessä oli tosiaankin yksityinen yritys, Gardner ltd., jonka omistuksesta suurin osa oli kaiken lisäksi yhden suvun hallussa. Yrityksellä oli vankiloita myös muissa osavaltioissa (Texas, New Mexico, Arizona, Alabama). Vankiloiden turvallisuudesta vastasi Rancel corporation, joka taasen oli Gardner ltd:n omistuksessa.

Kuulimme paikallisilta outoja huhuja kummallisista valoilmiöistä, joita vankilaa ympäröivällä suoalueella oli nähty ja päätimme tehdä tutkimusretken alueelle. Otimme mukaamme paikallisen eräoppaan, joka puhui alueella tavatuista oudoista liskoista. Lähdimme matkaan hyvin varustautuneina, mutta emme silti osanneet ennakoida sitä mihin tulisimme tuolla jumalan hylkäämällä suolla törmäämään. Kävimme vankilan aluetta rajaavalla aidalla, mutta ennen kuin ehdimme alkaa mihinkään toimiin, aloimme kuulla ympäröivältä suolta outoja ääniä. Lähdimme vetäytymään hyvässä järjestyksessä, mutta hetkeä myöhemmin kimppuumme hyökättiin. Hyökkääjät olivat pienehköjä liskomaisia humanoideja. Seuranneessa tulitaistelussa surmasimme useita olennoista, mutta oppaamme sai surmansa ja minä haavoituin vakavasti. Onnekseni Smith sai raahattua minut läheiselle erämajalle, minne hän hälytti apua. Tuossa vaiheessa tilani oli jo hyvin heikko ja kärsin olennon puremasta seuranneesta myrkytystilasta. Apu saapui kuitenkin ajoissa ja minut kiidätettiin helikopterilla sairaalaan.

Myöhemmin sain kuulla Smithin tunkeutuneen vankila-alueelle toimittaja-ystävänsä kanssa. He olivat törmänneet kammottaviin salaisuuksiin, jotka vankila oli sisäänsä kätkenyt. Sain sairaalasta päästyäni nähdä joukon valokuvia ja kirjan, jotka kertoivat karua kieltään paikan tapahtumista. Ilmeisesti vankila oli ollut vain kulissi, jonka suojissa vangeille tehtiin kammottavia kokeita. Vaikka en täysin ymmärräkkään kaikkien niiden merkitystä, mikä saattaa olla hyväkin asia mielenterveyteni kannalta, yhtenä tavoitteena oli kuitenkin jonkinlaisten lisko-ihmis-hybridien luominen. Näihin piruparkoihin ilmeisesti törmäsimmekin suolla. Näissä kokeissa käytettiin ilmeisesti tekniikkaa, joka on huomattavasti meidän omaamme edellä. On siis oletettavaa, että tutkijoilla on vähintäänkin yhteyksiä muukalaisiin, elleivät he olleet itse sellaisia. Yksi heräävistä epämiellyttävistä kymyksistä on tapahtuivatko tuon paikan hirmuteot hallituksemme suostumuksella. Ikävä kyllä se tuntuu liiankin todennäköiseltä vaihtoehdolta.

Ennen kuin ehdimme päätää mihin jatkotoimenpiteisiin ryhtyisimme asian suhteen, saimme kuulla vankilassa tapahtuneen tulipalon. Mitä ilmeisimminkin järjestetyssä onnettomuudessa kaikki vangit, joiden nimi löytyi laboratoriosta kaapatuista papereista olivat saaneet surmansa. Nämä kaikki naiset olivat olleet raskaana, mistä voi tehdä johtopäätöksiä, joiden kirjoittaminen tähän tuntuu liian raskaalta tehtävältä. Rauha heidän sieluilleen. Pian tämän jälkeen vankila suljettiin ja kaikki todisteet tuhotiin tai kuljetettiin tuntemattomaan määränpäähän.

-Agentti Robert