Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Mitä levyjä olet viimeksi ostanut?

1373839404143»

Comments

 • pppppp
  edited February 13
  HRR:ltä muutama levy:

  Agalloch: The Mantle 2xLP (clear, ltd)

  Jenkkiläistä homo kuiskailu folk black metallia. Välillä mennään niin Ulverin Bergtatt tonteilla, että hirvittää. Lisäksi nämä levylafkasekoilut vähän ihmetyttää. Bändi itse väittää kivenkovaan, että kaikki muu paitsi The End Recordsin postimerkkeily vinyyliversiot ovat bootlegeja, mutta Euroopassa Grau myy omia vinyyliversioitaan omasta mielestään The End Recordsin lisenssillä. Discogsissa saman Grau pressingin eri värivarianteista yksi julistettu epäviralliseksi bootlegiksi, toinen vähän siltä väliltä ja kolmas ihan viralliseksi julkaisuksi. No tämä meikän versio on siis tuo viralliseksi julistettu, mutta tiedä näistä sitten. Ilmeisesti bändi laittanut nimet paperiin miettimättä ja jälkikäteen vituttanut ja sitten lafka hyvitellyt ja nykyään kaikki ookoo paitsi että ei ihan riippuen keneltä kysytään tai jotain en vittu tiedä ja yleensä minä tiedän.


  Asphyx: On the Wings of Inferno LP (ltd)

  Alankomaalaista old school death metallia. Äöyrh!


  Beherit: The Oath of Black Blood LP

  Suomalaista black metallia. GOAT WORSHIP! Laiton jo linkit hankkimaani kasettiversioon, mutta piti nyt vinyylinäkin hankkia vaikka ei mitään vitun järkeä maksaa 35 euroa perus vinyylistä. Sitäpaitsi kasettiversiossa mielestäni trveammat soundit. No tulee sunnuntaihesarin paksuinen booklet mukana jossa bändikuvia yms. stooria.

  Emperor: In the Nightside Eclipse LP

  Norjalaista black metallia. Niin puhkikuunneltu levy kuin olla vaan voi, mutta piti tämä half speed master nyt tyypata. 

  "Half-speed masters that are done well tend to have a specific sonic stamp, Fremer said. “Many listeners find that the high frequencies, especially transients, are pristine and super clean, while the lowest frequencies are not quite as powerful and/or extended as through standard speed cutting.”
  “Not everyone agrees with that, but many listeners do,” Fremer added."

  No tälle levylle tämä masterointi sopii kuin nyrkki silmään, parhaan kuuloinen versio tästä levystä mitä olen kuullut. Mutta älkää nyt saatana alkako half speed masteroimaan mitään Bolt Throweria.


  Holocausto: Campo De Extermínio LP

  Brasilialaista thrash/black/war metallia. Jos pitäisi yrittää historiasta löytää se hetki, kun thrash metal ja black metal olivat juuri siinä vaa'ankielellä niin ettei tiedetty kummasta on kyse, niin se on tämä levy.

  PS. Myös ensimmäinen war metalliksi julistettu levy (1987)


  Manilla Road: The Deluge LP (electric blue, ltd)
  Manilla Road: Mystification LP

  Jenkkiläistä heavy metallia. Kunnon vitun heviä!


  Pagan Altar: Judgement of the Dead LP (ltd)
  Pagan Altar: Lords of Hypocrisy 2xLP
  Pagan Altar: Mythical and Magical 2xLP (etched, ltd)

  Brittiäistä doom metal/NWOBHM:ää. Isä ja poika veivanneet kasarilta asti samassa bändissä. Iskee ainakin minulla todella sweet spottiin tällainen old school trad doomin ja new wave of British heavy metallin välimaastossa seilaava pioneeribändin kama.


  Paysage D'Hiver: Im Wald 4xLP + box

  Sveitsiläistä black metallia. Paysage D'Hiverin ensimmäinen virallinen täyspitkä levy vuodelta 2020, kaikki aiemmat levytykset (noin 14 täyspitkää) olleet bändin ainoan jäsenen Tobias Wintherr Möcklin mukaan demoja (jumalauta 3xLP:n mittaisia demoja!!!). Tämä levy on viimaa, tuiskua ja lumisadetta neljän LP:n verran. Koska kuunnellaan Paysage D'Hiveriä - no tietenkin talvella!


  Saint Vitus: The Walking Dead 12"

  Jenkkiläistä traditional doom metallia. Bändin ensimmäinen kolmen biisin EP. Levy niin mutkalla että neula pomppii. Otin yhteyttä HRR äijään ja selitin tilanteen. Availi levyjä ja totesi että koko painos samanlainen. Tarjosin, että olisin tyytyväinen kympin palautukseen, kun voin yrittää suoristaa levyn, mutta HRR äijä palautti täyden hinnan 17,99e.


  Xantotol: Thus Spake Zaratustra LP

  Puolalaista black/doom metallia ysäriltä. Yksi ensimmäisistä black metallia ja doom metallia yhdistäneistä bändeistä ja edelleen aika omassa lokerossaan.


 • Ei kai Agallochia oo oikein missään vaiheessa voinut BM bändiksi laskea? Tuota Mantlea on tullut kuunneltua jonkun verran viimeaikoina, ja enemmän mä sieltä jotain post-metal kikasteluja ja akustisia kitaroita kuulen kuin black metallia, vaikka lyriikkaosasto vähän esoteeriseksi yrittääkin. Itte ne käsittääkseni ovat läntänneet itsensä jonnekin folk/post metal linjoille vaikka norski-pagan meno maistuukin. Ei mitään, oon mä kyllä diggaillut tätä levyä.

  Sinänsä hauska että tästä pläjäyksestä mulle uutena tuli ainoastaan toi Paysage d'Hiver joka olikin oikein kelpoa Bläkyä joka kuulostaa bläkyltä mukaanlukien se pakollinen syna jolla on pimputettu sekaan urkuja ja jousia.
 • pppppp
  edited February 13
  Genremäärittelyt on toki usein vähän niin ja näin, mutta itse lasken Agallochin black metalliksi. Jos ei muuten niin jo ihan sen takia kuinka paljon ollaan Ulverin ekalle levylle velkaa. Toki kaikenmaailman neofolkit ja post rockit ja post metallit ja post ties mitkä mukana sopassa. Varmasti ihan perusteltua määritellä tämä blackened joksikin muuksikin.

  Ja Paysage d'Hiver kyllä sitten oikein kunnon black metallia.

 • pppppp
  edited March 27
  Pitkästä aikaa muutama levy:

  Eisenwinter: Verkommen, Entartet Und Verreckt LP

  Sveitsiläistä yhden miehen alkoholisti NSBM:ää. Karu meno.

  (kun ei yksittäisiä biisejä Youtubesta löydy, niin jos kiinnostaa niin tyyppatkaa vaikka tosta ajassa 12:07-14:42 biisi Stahlhammer)

  Grave Miasma: Exalted Emanation 12"

  Brittiläistä death metallia, mitenköhän tätä kuvailisi...Necros Christos kohtaa Incantation-tyyppisen caverncoren?


  Mäleficentt: Night of Eternal Darkness LP

  Kalifornialaista inkkari black metallia. Luulin aluksi, että tämä olisi ollut Black Twilight Circle skenen bändi mutta bändi kuuluukin toiseen kalifornialaiseen inkkari black metal inner circleen eli Night of the Palemooniin. Raakaa ja melodista tykittelyä.  Spear of Longinus: Nazi Occult Metal LP

  Australialaista NSBM:ää. Levyn nimi kertoneekin jo paljon, mutta nyt ei siis puhuta mistään perustason Thule-salaseuran Antarktiksen kätketyt tukikohdat ja Wewelsburgin riimujen salaisuudet natsiokkultismista, vaan nyt vedetään isot joogahousut jalkaan ja meditoidaan niin maan perkeleen transendentaalisesti. Syvän päädyn new age kristallihippeyshän nimittäin limittyy tietysti aivan saumattomasti kansallissosialismiin, ja jos ei tätä ymmärrä ei ole selvästikään tarpeeksi syvällä pelissä.


  Starcave: Final Sins LP

  Suomalaista tunnelma black metallia. Samassa studiossa väännettyä kamaa kuin Cosmic Church ja Circle of Ouroborus. Kiinalaisen Goatowarexin julkaisema levy, eli kunnon postimerkkeilyä ja kävi tsägä että onnistuin ylipäätään saamaan tämän, nythän tästä pyydetään jo ihan poskettomia summia Discogsissa.

  (taas Youtubesta löytyy vain koko levy, mutta suositellaas tosta vaikka biisiä Nameless Graves 8:10​-15:52)


 • pppppp
  edited March 31
  Narbentagelta vihdoin paketti...

  Grausamkeit/Grabschänder: TransilvaniA/Deadly Tortured Split-10"

  Samaa vanhaa, Grausamkeit edelleen B.S.o.D.:n pääbändi, elikkäs saksalaista black metallia ja niin perinteisillä black metal linjoilla kuin mihin B.S.o.D. kykenee, eli ei kovin perinteisillä. Grabschänder myös saksalaista black metallia, nimensä mukainen bändi.


  Heroin Makes Happy: Psychonautic Satanic Sickness 5x12" box

  Yksi B.S.o.D.:n kryptisimmistä sivuprojekteista, miehen itsensä mukaan genre on drugstore/dark/key, eli aivan kusisen käppäistä lo-fi paha trippi pörinää satunnaisilla kasarileffa-soundtrack/Miami Vice viboilla. 120 euroa ja postit, eli tämä oli kallein yksittäinen julkaisu joka on koskaan tullut hommattua. Preorderin tein jo viimevuonna, piti tulla tammikuussa, mutta tulikin melkein neljännesvuoden myöhässä, boksi melkosen kämäsesti ja kiireellä DIY leikkaa/liimaa tapaan kasaan kyherretty, levynkannet kahtia taitetut pahviarkit ilman mitään liimauksia ja joka levyn kansi on vähän eri kokoinen, mukana tuleviin muovisleeveihin osaan mahtuu levynkannet sisään ja osaan ei, yksikään sleeve ei mahdu boksiin järkevästi sisään ja viidestä limited edition kangasmerkistä jotka boksin piti pitää sisällään yksi puuttuu ja toinen on tuplana. No, tällaista se kai on kun laittaa 120 euroa narkkarimusaan. Huikeaa kamaa, ei heikoille!


 • Tällainen paketti:

  Drug Darkness/Black Paralysis: Split-C-kasetti (ltd)
  Drug Darkness/Lucifer's Legion: Split-C-kasetti (ltd)

  Drug Darkness jenkkiläistä yhden naisen narkkari black metal/dungeon synth/drugstore/tiesmitä, hyvin pitkälti B.S.o.D. projektien inspiroimaa kamaa. Black Paralysis bosnia-herzegovinalaista vastaavaa tavaraa, eli O:n (Cave Ritual/Void Prayer, Sulphuric Night, Nigrum Ignis Circuli, Niteris ja vaikka tätä ei virallisesti missään ole sanottu niin väitän että myös Obskuritatem) B.S.o.D.:lle omistettu projekti, jolla ei muita julkaisuja ole kuin tämä split-kasetti. Lucifer's Legion australialaista yhden miehen syntsa black metallia.


  Faustian Pact: Outojen tornien varjoissa LP

  Suomalaista black metallia. Erikoinen tapaus, black metal undergroundista ponnistava bändi, jolla kunnon SIG syntsat, duurivoittoisia sointukulkuja ja biisien lyriikat käsittelevät mm. lintutornissa fiilistelyä


  Gjaldur/Krypta Nicestwa: Von Alten Gräbern/Krypta Nicestwa Split-C-kasetti (ltd)

  Saksalaista black metallia/puolalaista black metallia.

  Koko kasetti tossa:


  Grausamkeit: Fck God - Staring Into Darkness 10" (ltd)

  Eiköhän Grausamkeit ole jo tullut tutuksi, eli saksalaista black metallia ja B.S.o.D.:n pääprojekti. Siitä mielenkiintoinen julkaisu, että oikeasti uutta kamaa (2019 nauhoitettu), eikä mikään 2000-luvun alussa nauhoitettu pöytälaatikosta löytynyt sittemmin julkaistu äänite.
 • pppppp
  edited May 3
  Tällä kertaa lähinnä punkkia ja pikkasen metallia:

  Death: Leprosy LP

  Jenkkiläistä old school death metallia. Varmaan klassisin death metal bändi ikinä.


  Disclose: Nightmare or Reality 12"

  Japanilaista Discharge palvontaa, ehkä liikaakin?


  Kollaa kestää: Neljän pennun ooppera 12"

  Parhaan suomipunkbändin sinkkukokoelma.


  Warning: Watching from a Distance 2xLP (ltd)

  Brittiläinen itkudoomin pelastaja.


  Wipers: Over the Edge LP
  Wipers: Is This Real? LP

  Mukavan synkkää old school jenkkipunkkia Oregonin Portlandista.


  Wire: Chairs Missing LP

  Britti punk/art punk/post punk bändi, jota kovasti arvossa pidetään.


 • pppppp
  edited May 3
  Ja heti perään paketti black metallia sieltä niinsanotuimmasta päästä.

  Hate Forest: Nietzscheism 4x7" box (comp, ltd)

  Ukrainan black metal ihmeen ekat 4 seiskaa yhdessä boksissa, mukana hemmetin iso lippu.


  Maquahuitl: Teocalli of the Sacred War LP

  Inkkari black metallia, tarkemmin sanottuna ääri asteekki-nationalisti kamaa, eli Jenkkilän meksikaanisiirtolais NSBM:ää.  Vothana: Không Bao Giờ Nộp 2xLP (ltd)

  Äärinationalisista antikommunistista etelä-vietnamilaista black metallia aasianamerikkalaisen siirtolaisen soittamana, eli voisiko tätä nyt sitten kutsua venepakolais-NSBM:ksi?

  Yhtäkään biisiä tältä levyltä ei Youtubesta löydy, mutta aika miellyttävää surinaa ja tulee nostalginen fiilis, ihan kuin olisin vierailemassa vietnamilaisen mummoni luona jota en tiennyt minulla olevan.
 • pppppp
  edited May 24
  Ja taas mennään...

  Avenger: Blood Sports LP (red)

  Homman nimi on NWOBHM.


  Candlemass: Epicus Doomicus Metallicus LP (ltd, red)

  Epic doomin ruotsalaisen uranuurtajan debyyttilevy.

Sign In or Register to comment.