Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Space Hulk 3rd ed

2

Comments

 • No niin, nyt on paketti hallussa. En uskaltanut vielä ottaa muoveista, mutta takakansitekstin perusteella erona kolmosedikkaan on neljä uutta tehtävää ja muutama uusi lattialaatta.
 • Haitko ppp mistä ja jos et Fantsuista, paljon maksoi?

 • on 1411748196:


  Haitko ppp mistä ja jos et Fantsuista, paljon maksoi?


  Tilasin Waylandilta. 86 puntaa posteineen.

 • on 1411749594:


  on 1411748196:


  Haitko ppp mistä ja jos et Fantsuista, paljon maksoi?


  Tilasin Waylandilta. 86 puntaa posteineen.


  Eli about 110 euroa. Ei sitä oikein halvalla saa mistään.
 • Melkein vuosi meni, mutta nyt sitten aloin kasaamaan Space Hulkia ja huomasin, että mukana on vain 18 door standia, mutta 20 ovea. Pelin mukaan standeja pitäisi olla 20, mutta näin ei ole. Onko muilla ollut 20 standia?
 • Ahhahaha, elikkä pitäisi olla 22 Genestealeria, mutta onkin 27, puuttuu 2 door standia, Broodlord, Dead Space Marine ja Artefact. Onkohan jäänyt yksi sprue kokonaan pois ja laatikkoon mennyt kaksi samaa sprueta? Saapa nähdä saanko koskaan oikeita osia, koska ostin pelin syyskuussa ja vasta nyt kasasin sen.
 • Tuossa on syy miksi mä yleensä avaan paketin jo kaupassa. Vaikka sitten sulkisin sen saman tien ja koskisin siihen seuraavan kerran vasta paljon myöhemmin...

  Käytännössä sun kannattaa jättää kaikki kokoaminen sikseen ja käydä paketin kanssa Helsingin Warhammer -storessa. En tiedä auttaako, mutta se lienee ainoa vaihtoehto.
 • GW:stä ei ole suoria kokemuksia, mutta aikoinaan fantsusta pikku-ukkoja ostaessa ei haitannut vaikka oli kokoaminenkin aloitettu ja aikaa kulunut, kun meni boksin kanssa osoittamaan, että nyt on 8 ritarille 10 oikeanpuolista puolta hevosista ja 6 vasenta puolta niin takahuoneesta kaivettiin puuttuneet spruet.

  Ainankin aikoinaan noita pakkausvirheitä sattui GW:lle varsin usein, kun osat ja spruet keräiltiin (ja ehkä vieläkin kerätään) käsin paketteihin.
 • Noh, laitoin viestiä GW:lle, katsotaan miten vastaavat. Peliähän ei enää saa mistään, joten voin toki viedä pelin Fantsuihin ja saada rahat takaisin, mutta peliä en saa enää mistään satasella. Ainakin keskustelupalstoilla ovat olleet suhteellisen tyytyväisiä GW:n asiakaspalveluun puuttuvien osien kanssa (olisi luullut, että GW:n aspa on ihan paska) ja dokumentoin kaikki puutteet ja erheet kuvallisesti ja pistin ne viestin mukana, joten ans kattoo.

  Ja tosiaan avasin laatikon aikaa sitten, mutta otin sieltä vain ohjekirjat luettavaksi, en tosiaan alkanut katsomaan onko kaikki Genestealerit mukana. Nyt kun katsoin, niin olen saanut kolme identtistä Genestealer-sprueta kun paketissa ilmeisesti pitäisi olla kaksi identtistä ja yksi sprue missä minulta puuttuvat osat ovat.
 • Itsellä on nelosedikan (tai siis laajennettu 3rd ed) Space Hulk vielä muoveissa. Nyt jännittää onkohan siellä kaikki osat.
 • Raportoihan kentti miten sitten homma etenee.

 • on 1434737812:


  Peliähän ei enää saa mistään, joten voin toki viedä pelin Fantsuihin ja saada rahat takaisin, mutta peliä en saa enää mistään satasella.


  Ellei GW taas "löydä" erää jo "loppuun myytä" peliä varaston takarivistä... ;)

  Ei olis eka kerta.
 • Laittoivat meiliä GW:ltä. Pesivät kätensä, koska olen ostanut tuotteen independent traderilta, eli Fantsuilta, joten joudun itkemään asian heille. Onneksi on kuitti tallessa.

 • on 1434816713:


  Laittoivat meiliä GW:ltä. Pesivät kätensä, koska olen ostanut tuotteen independent traderilta, eli Fantsuilta, joten joudun itkemään asian heille. Onneksi on kuitti tallessa.


  ::)

  Eli valitat Fantsuun ja ne valittaa valmistajalle eli GW:lle. Hoh hoijaa.
 • Fantsuilla ei ole boksia ainakaan netin mukaan ja sain myös viestiä GW:ltä, ettei heilläkään ei ole varaosia eikä laatikoita Space Hulkiin, koska peli on sold-out, joten osat jäivät nyt saamatta. Toivottavasti ppp sun boksissa on kaikki osat...

  No, mulla on selkeä suunnitelma millä saan kyllä osat, se vain vaatii hieman töitä. ;)
 • Soitto Fantsuihin paljasti sellaisen seikan, että heillä saattaa olla Oulussa yksi avaamaton paketti sekä heillä on luultavasti varaosina vuoden 2009 Space Hulk, jonka figut pitäisivät sopia yks-yhteen. Huomenna pitäisi selvitä, kahtotaan. Olen omaksi huvikseni lähetellyt GW:n kanssa sähköposteja edes-takaisin ja täytyy myöntää, että olen ollut hieman piilovittuileva heille viesteissäni. =D
 • GW ei vastannut enää mitään enkä jaksa heitä enää kiusata, mutta Fantsuista löytyi puuttuvat osat, ainoastaan Broodlordilta puuttuu kaksi kättä. Noh, nyt on sitten ylimääräisiä 'Stealereita kahden Broodlordin käsien hinnalla.

 • on 1435330013:


  GW ei vastannut enää mitään enkä jaksa heitä enää kiusata, mutta Fantsuista löytyi puuttuvat osat, ainoastaan Broodlordilta puuttuu kaksi kättä. Noh, nyt on sitten ylimääräisiä 'Stealereita kahden Broodlordin käsien hinnalla.


  Mihis fantsun Broolordin kädet ovat hävinneet?  :o
 • ^ Menneet varaosiksi jollekin joskus.

 • on 1435330013:


  GW ei vastannut enää mitään enkä jaksa heitä enää kiusata, mutta Fantsuista löytyi puuttuvat osat, ainoastaan Broodlordilta puuttuu kaksi kättä. Noh, nyt on sitten ylimääräisiä 'Stealereita kahden Broodlordin käsien hinnalla.


  Eli aika kädetöntä meininkiä ;)
Sign In or Register to comment.