Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

A: Core2 duo prosessori + intel DQ45CB emo + 4gt muistia

edited January 1970 in Tori
Tuli vihdoin päivitettyä omaa atk:ta ja jäi nyt sen jäljiltä nurkkiin edellisen core2 duo kokoonpanon prossu + emo + muistit. Noudettavissa tapiolasta tai voin kuskata leirille. Tuote saattaa sisältää kissaa.

Comments

  • Minua kiinnostaisi! Saisin päivitettyä pojan koneen kunnollisemmaksi. Onko prossussa tuuletin mukana?
  • On, siinä on intelin peruspropelli joka on ihan riittävä ja varsin hiljainen. Muistaakseni toi oli joku 2,1GHz prossu mutta varmuudella en voi sanoa. Kyllä tolla on varsin modernitkin pelit pyörineet prossun puolesta varsin iloisesti.
  • Tämä selvä. Täytyy sopia tarkemmin mistä ja milloin käyn nuo noukkimassa.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion