Yhdistyksen 30-v logokilpailu

Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry järjestää suunnittelukilpailun, jonka tehtävänä on tuottaa yhdistykselle 30-v juhlavuosilogo.

Logo toimii yhdistyksen juhlavuoden tunnuksena. Logoa käytetään yhdistyksen viestinnässä, kotisivuilla ja mahdollisissa juhlavuoden tuotteissa (t-paidat, hupparit, mukit, jne). Logon pitää toimia pienenä ja suurena, mustavalkoisena sekä sähköisessä että painetussa muodossa.

Kilpailukutsu ja säännöt löytyvät omasta viestiketjustaan.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Palvelukseen halutaan: 7-9V virtalähde, 3A tai enemmän virtaa

edited January 1970 in Tori
Syliini tipahti hieno 90-luvun alussa valmistettu ledimatriisi, joka tosin tahtoisi itselleen labrapoweria kivemman virtalähteen.

Eli jos jollakulla sattuu olemaan nurkissa joko a) 7V DC 3,25A+ virtalähde b) 7V AC 3,25A virtalähde tai d) 9V DC 3,25A+ virtalähde niin voin tarjota moiselle hyvän kodin.

(Kummasti 80-luvulla suunnitellussa laitteessa ei juuri nykyisiä standardivirtoja näy... kiinostuneille kyseessä on tämmöinen matriisi: http://alpha-american.com/p-betabrite.html )
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!