Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

TV-sarjat

123468

Comments

 • Mando on kahdeksan jaksoa, eka kausi, jos sitä tarkoitit.
 • Seitsemän jaksoa siinä vaan on.
 • depili said:
  Seitsemän jaksoa siinä vaan on.
  Ah, tämä on ilmeisesti joku "tämä jakso oli niin huono ettei sitä voi laskea viralliseksi jaksoksi" -juttu.
 • Jaahas. Sain sitten tänään katsottua sekä Witcherin ekan kauden, että Expansen neloskauden loppuun.

  Expanse S4:n kanssa jokainen jakso toimi ja katsoin kauden useassa parin jakson pätkässä ihan vaan pitkittääkseni nautintoa. Sovitus on alkuperäistä Cibola Burn -kirjaa reilusti parempi. Nemesis Games -kirjan elementtejä on pohjustettu hyvin syöksymättä liian pitkälle eteenpäin tapahtumissa, mutta taaten seuraavalle kaudelle kunnon pohjan. Parhautta. 5/5

  Witcherin S1:en meni oikeasti minulla väkisinkatsomiseksi. E1 oli ihan ok aloitus, näin jälkikäteen ajateltuna. E2-6 yksinkertaisesti kauheita. E7 keskinkertainen, joskin yli puolet oli suoraan E1-3 kuvamateriaalia ja tarinaa toisesta näkökulmasta. E8 oli oikeasti hyvä, mutta ei se riitä pelastamaan koko kautta. Tämä ei ole mun juttu. 2/5

 • Niin ne maut eroaa, en kyllä pysty Expansen S4:lle antamaan kuin 2/5, ja toinen piste puhtaasti sen takia että tv-sovitus on parempi kuin alkuperäinen kirja, ja toinen piste kaikista niistä tapahtumista mitkä tapahtuu "New Terran" ulkopuolella.

  Witcher on vielä(kin) aloittamatta, kunhan ehdin nuo pari Watchmenin jaksoa vielä katsomaan niin sitten on sen vuoro.
 • Ai niin. Watchmenkin tuli katsottua jo aikaisemmin. Se oli kyllä hyvä. 
 • His dark materials oli hyvä, expanse jäi aika tasolle "meh", jotenkin monen hahmon toiminta ei tuntunut ollenkaan siltä mitä kyseinen hahmo olisi oikeasti tehnyt, eikä lopulta juuri millään mitä kukaan teki ollut väliä.
 • Myönnän, että arvosteluuni Expansesta vaikuttaa positiivisena kertoimena se, että alkuperäinen Cibola Burn -kirja on huono ja rehellisesti oletin, että eivät saa siitä millään toimivaa.
 • Mä en kyllä nyt osaa vihata tota Witcheriä. Kirjoja en ole lukenut mutta pelejä pelaillut, tosin sillä tarkkuudella että nää "tutut hahmot" oli sillai "Ai niin tommonenkin nimi oli, kukas se nyt onkaan". Näyttelijäntyötä en osaa arvioida, mutta joskus päähenkilöä katsellessa tuli mieleen että näitä hampaitaan kiristeleviä hiljaisia koviksia on nykyään joka ohjelmassa, niin tää Witcher ei enää erotu joukosta. En kyllä kokenut että asioita selitettiin puhki, päinvastoin huomasin tylsistyväni vähemmän kuin montaa muuta sarjaa seuratessa. Tapahtumat tuntuivat kokoajan kulkevan eteenpäin.
  (vaikka kestikin ehkä luvattoman kauan tajuta että tarinat eivät etene samalla aikajanalla)
 • Ei sitä vihata tartteekkaan, oli vaan aika mieleenpainumatonta harmaata massaa ja etenkin lopussa
  Kärsi paljon siitä että mukana oli IhanLiikaa yhden tempun temppuilijoita esittelemässä sitä yhtä lopputulokseltaan varsin tehotonta temppua

 • En osaa aktiivisesti vihata, mutta jos ei kirjoja oli usealta taholta hypetetty, niin en olisi varmasti katsonut kahta jaksoa pidemmälle. 
 • HBO:n The Outsideria tullut nyt kolme jaksoa. Hyvin samantyylinen ja samalla tavalla koukuttava kuin True Detectiven ensimmäinen kausi. Wow.
 • Stranger days?


 • Muunnellun hiilen toinen tuotantokausi myöskin tuli ulos, eos onko ensimmäisen kauden tarinankerronnasta päästy parempaan.
 • "Opetusmateriaalia", eli klassikkosarja "Danger UXB" katsottavissa dailymotionissa.

  https://www.dailymotion.com/video/x6s1ejp
 • edited August 2020
  Saksalainen sarja DARK, netflixistä. Sen lisäksi, että saa Nygren-asteikolla 5 tähteä niin on muutenkin erinomainen tarina hulttionuorista pienessä kyläpahasessa kokoamassa hulluuden seiniä.
 • Onneksi Ridley Scotin TV-sarjan käsikirjoitus ammuttiin alas lähes yhtä nopeasti kuin herran viimeaikaiset yritelmät leffojen käsikirjoituksiksi. Vuodettujen tietojen mukaan tuo työnimellä Sudeksi ja sekundaksi kasvatetut olisikin ollut ihan karmeaa jöötiä.
 • Ensin Bo-Katan, sitten Ahsoka Tano ja Grand Admiral Thrawn... Kevyt nerdgasm.
Sign In or Register to comment.