Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

TV-sarjat

1234568»

Comments

 • Snowpiercerin toinen kausi (tätä kirjoitettaessa neljä jaksoa ulkona) ei ole lainkaan huono. Ensimmäisen kauden suurin ongelma oli alun hurmehenkinen kapinasekoilu, josta sai alkuun hiukan väärän käsityksen sarjasta. Spoilaamatta mitään kakkoskaudella seikkaillaan enemmänkin hengessä: "No nyt saitte vallankumouksenne, mitenkäs meinasitte selvitä sen kanssa?"  
 • Koska ennenkään vallankumoukselliset olisivat miettineet sitä mitä vallankumouksen jälkeen tulee? =)
 • Vuoden 2013 Snowpiercer-leffa oli ihan ok, mutta onko sarja parempi?
 • Kentti said:
  Vuoden 2013 Snowpiercer-leffa oli ihan ok, mutta onko sarja parempi?
  Same but different.
 • Mun mielestä Snowpiercerin suurin ongelma (sen lisäksi että 1000-vaunuisen junan päästä päähän sujahdellaan edestakaisin tavalla joka asettaa joka GoT-teleporttailun takapenkille) on se, että se ei ole uskollinen itselleen. Tarina myytiin meille suljettuna huoneena, jossa Snowpiercen on ainoa asia mitä on enää olemassa joten kaikki ongelmat ovat siellä mutta myös ratkaisut pitää löytyä sisältä. Tämä oli kiinnostavaa.
  ONKIN TOINEN JUNA! oli vähän laiska käänne. Taidan jo arvata mihin cliffhangeriin kakkoskausi päättyy. Kolmas juna?

  Sinällään tarina ja hahmot paitsi superihminen Melanie Cavill ovat kiinnostavia.
 • Alkuperäinen tarina Le Transperceneige on jo 80-luvulla ilmestynyt ranskassa pitkänä, moniosaisena sarjakuvana. Bong Joon-hon ohjaamaan elokuvaan suurin osa juonesta jouduttiin supistamaan pois, mikä ilmeisesti jäi kaivelemaan miestä sen verran, että Bong päätyi tuottajaksi TV-sarjaan. Vaikka TV-sarjakin on enemmän "inspired by" -sovitus, kuin yritys siirtää sarjakuva ruudulle on siinä huomattavasti enemmän sarjakuvan ideoita mukana.
 • Werewolf said:
  ONKIN TOINEN JUNA! oli vähän laiska käänne. Taidan jo arvata mihin cliffhangeriin kakkoskausi päättyy. Kolmas juna?

  Sinällään tarina ja hahmot paitsi superihminen Melanie Cavill ovat kiinnostavia.
  Kakkoskauden loppu jätti ihan mielenkiintoiseen paikkaan.

  Ei ollut kolmas juna, vaan junat jaettiin uudestaan ja Melanie Cavill kirjoitettiin ulos sarjasta
 • Viime viikkoina tullut katsottua kaksi ruotsalaista sarjaa: Tunna blå linjen (Areena) ja Snabba cash (Netflix).

  Tunna blå linjen (Ohuella langalla) on ihmissuhde-pohjainen poliisisarja, mutta jos maltillisesta draamailusta pääsee yli, pohjoismaisen arkisen poliisityön kuvaus on osuvaa.

  Snabba cash (Rahalla saa) on Jens Lapiduksen saman nimisen romaanin "inspiroima" sarja Tukholman maahanmuuttaja-taustaisista ammatirikollisista, ja tuttua kamaa niille jotka ovat Lapiduksen kirjoja lukeneet tai aiempia leffoja nähneet. Touhu on aika lailla vauhdikasta verrattuna Tunna blå linjeniin, muttei mitenkään kaukaa haettua jos vertaa siihen mitä Ruotsissa oikeastikin tapahtuu. Kovat jätkät laittaa tekstit pois ja koittaa pysyä kärryillä pelkällä kouluruotsilla, on nimittäin vähän vaikeaa murretta. Yallat ja fuckit erottaa, mutta loput on melkeinpä arabiaa.
 • Debris yrittää kovasti olla Fringe, mutta käsis ja ohjaus ontuu ja päähahmot lähinnä seisovat pökkelöinä pahvinukkeina.

  Nevers - vaikuttaa hieman lupaavalta steampunk-mutantti-salaliittosopalta

  Shadow and Bone - ei oikein napannut ensimmäisellä jaksollaan, osittain varmaan siksi että heti kättelyssä kaadetaan syliin läjä historiaa, hahmoja, paikannimiä ja politiikkaa ilman tietoa mikä tästä on millään tavalla tärkeää
 • Nevers on kyl varsin jees ja jotenkin kovin roolipelimäinen. 

  Shadow and Bonessa on hauska tsaarinajan kuvakieli ja fiilis, mutta päähenkilö taikatyttö ja ristiriitaiset romanssit on kuraa. Kauden loppu jättää fiiliksen siitä että kakkoskausi voi olla hyvä, vaikka rikkookin omaa kaanoniaan.
 • Taikatyttö on uusi musta. Aika tavalla minkä tahansa sarjan vakiotrope.
 • The Neversin kutosjakso tulee vähän puskista. Mielenkiiintoinen käänne kyl. Oliko muita sarjan seuraajia vai lakkaanko vaahtoamasta?
 • Werewolf said:
  The Neversin kutosjakso tulee vähän puskista. Mielenkiiintoinen käänne kyl. Oliko muita sarjan seuraajia vai lakkaanko vaahtoamasta?
  En ole vielä päässyt noin pitkälle, vaikutti kovasti sarjalta jonka pohjalta kehittelen taas yhden pöytälaatikkokamppiksen.
 • Koko sarjassa on mun mielestä vahva ropefiilis
Sign In or Register to comment.