Keskustelualueen säännöt

edited January 10 in Tietoa yhdistyksestä
Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry:n keskustelupalstalla sana on vapaa, mutta keskusteluissa on noudatettava yleistä nettietikettiä.

YLEISET SÄÄNNÖT

Kohtele muita kirjoittajia niin kuin tahtoisit itseäsi kohdeltavan.

Toisen henkilön halventaminen tai loukkaaminen esittämällä vihjauksia, perättömiä syytöksiä ja valheita on kielletty. 

Voit olla eri mieltä muiden kanssa, mutta älä hyökkää heitä vastaan henkilökohtaisesti. Jos jonkin kirjoituksen sisältö, kielioppi tai kirjoitusasu ärsyttävät, niitä ei ole pakko lukea ja kommentoida hyökkäävästi. 

Älä käytä viestissäsi pelkkiä isoja kirjaimia, sillä se tulkitaan huutamiseksi ja on epäkohteliasta ja ärsyttävää. 

OHJEITA

Lähetä uusi aihe oikealle keskustelualueelle. Ennen kuin aloitat uutta aihetta, tarkista onko viestillesi olemassa entuudestaan sopivaa aihetta.

Otsikoi aihe selkeästi ja ytimekkäästi. Viesti kannattaa lukea läpi ainakin kerran ennen viestin lähettämistä.

VASTUU VIESTIEN SISÄLLÖSTÄ

Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry ei vastaa keskusteluissa esitetyistä mielipiteistä eikä keskustelijoiden välittämän tiedon luotettavuudesta. Keskustelijat vastaavat itse viestiensä sisällöstä ja voivat joutua viesteistään juridiseen vastuuseen esimerkiksi rikoslain, tietosuojanlainsäädännön tai tekijänoikeuksia koskevien lakien perusteella. 

MAINOSTAMINEN

Keskustelualueen käyttö kaikkeen mainontaan edellyttää aina lupaa ylläpidolta. Luvatonta mainontaa tai muuta luvatonta kaupallista toimintaa harjoittavat tunnukset poistetaan sivustolta. Jäsenten häirintä lähettämällä heille mainosviestejä on kielletty.

TIETOJEN KÄSITTELY

Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan. Sivusto käyttää evästeitä (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle, niiden on ainoa tarkoitus on helpottaa sivuston käyttöä.

Sähköpostisoitetta voidaan käyttää yhdistyksen sisäiseen tiedotukseen.

YLLÄPITO

Ylläpito pidättää itsellään oikeuden tulkita näitä ohjeita ja sääntöjä. Moderaattorit ja ylläpito valvovat näiden sääntöjen noudattamista, ja mikäli sääntöjen rikkomuksia havaitaan, voidaan kirjoituksia poistaa ja kirjoittajan oikeudet peruuttaa joko määräaikaisesti tai pysyvästi rikkeen tyypistä riippuen. Ylläpito varaa oikeuden muokata viestejä myös muista syistä.

YHTEYDENOTTO

Jos mielestäsi jokin viesti loukkaa sääntöjä, ilmoita viesti ylläpidolle viestikentän alaosassa olevan 'Ilmoita valvojille'-linkin kautta.
Ylläpidolle voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen admin@kurry.fi
Tagged:
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!