Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Tomorrow We Die (MechWarrior/BattleTech)

123457

Comments

 • Ajattelun avuksi tehtävän erittely ja siitä johdettuja toimenpiteitä... Meidän oman päivystyksen taistelujärjestyksen ja suunnitelmien laadinta uppoaa PREACHERin tontille, suunnitelmien pohjana käytettävät arviot vihollisen toiminnasta SCANDAL:ille ja turvallisuustoiminta sekä Low Intensity Conflict varautuminen SOUTPAW:lle. Koska toimitaan avaruussatamassa, jossa on käynnissä massiivinen planteetalta poispäin evakuointioperaatio, niin PROFERSSOR:in asiantuntemusta tarvitaan jossain määrin kaikkiin edellä mainittuihin.

  Ground Defense [Garrison Duty]
  • protect the space port and the evacuation centers, prepare for other mission types as part of WETA security operations

  → Suunnitellaan taisteluvalmis päivystysosasto ja sen kierrättäminen, joka pystyy operoimaan avaruussataman alueella välittömästi ja avaruussataman ulkopuolella viiveellä.

  → Laaditaan Kimberley Rhodium Cachen omistusriitoihin liittyen ”hätäsuunnitelmat” mikäli vastassa on battlemech osasto.

  → Arvio vihollisen toiminnasta: Anderson Crew

  → Laaditaan Space Portille hyökkäyksiä vastaan ”pääsuunnitelmat” mikäli vastassa on mech kalustoa, ajoneuvoja ja anti-mech jalkaväkeä. 

  → Arvio vihollisen toiminnasta: White Brigade

  → Arvio vihollisen toiminnasta: Anderson Crew

  → Laaditaan Space Portin ulkopuolelle tapahtuvia hyökkäyksiä vastaan toteutettavan vastahyökkäyksen ”varasuunnitelma” mikäli vastassa on mech kalustoa, ajoneuvoja ja anti-mech jalkaväkeä. 

  → Arvio vihollisen toiminnasta: White Brigade

  → Arvio vihollisen toiminnasta: Anderson Crew


  Rapid Deployment Readiness, Special Task Units [Objective Raid]

  • strike operations related to the defense of the space port

  • coordinate and control special weapons and tactics units

  → Päivystävän joukon tulee sisältää vähintäänkin mechejä, jalkaväkeä ja erikoisjoukko-osaamista.

  → Suunnitellaan taistelunjohtokeskuksen valmius osana päivystystä.


  Port Authority Resources Protection, Control Zone Patrol and Entry Control [Security Duty]

  • coordinate and control the perimeter defense and surveillance units tasked with zone security (SBH, sonebeheereenheid)

  • includes access control to the zone, and control of the restricted movement in the control zone

  • does not include installation security (each operating unit/agency is responsible for its installations)

  → Ohjeistetaan taistelunjohtokeskus, valvontapartiot, kulunvalvontapisteet ja kulkulupajärjestelyt. 


  Protest/Riot Control [Riot Duty]

  • coordinate and control the riot control operations on the control zone

  → Taistelunjohtokeskukseen valmistellaan paikat yhteyshenkilöille niistä viranomaisista, jotka tuottavat suorituskyvyn mellakan hallintaan. Toiminta harjoiteltava yhdessä.


  Criminal Investigation [Security Duty]

  • coordinate with the WETA criminal investigation elements

  • responsible for regional level criminal investigations inside the unit

  → Paikallinen lainsäädäntö huomioitava ja koulutettava yksikölle. Mieluiten sama henkilöstö, joka käytännössä tutkii, myös vastaa koulutuksesta.

  → Yhteyshenkilöt paikallisista viranomaisista mukaan.


  Detention [Security Duty]

  • control and manage the necessary detention installations and procedures in the control zone

  → Valmistaudutaan lyhytaikaiseen säilytykseen ja siirtoon paikallisten viranomaisten haltuun nopealla syklillä. • Lisätäänpäs vielä yksi toimeksianto erityisesti PREACHER ja SCANDAL suuntaan:

  Laaditaan arvio vihollisen toiminnasta ja "hätäsuunnitelman" vaihtoehto kaksi (vaarallisin skenaario) siltä varalta, että kriisin keskellä oleva Colombacier Corporation päättää, että Rhodiumia ei jätetä ja määrää Ricardo's Riflemenia ottamaan varaston haltuunsa tarvittaessa aseellista voimaa käyttäen. Tämä sitten valmistellaan pienellä porukalla ja tietoa ei levitetä ylintä päällystöä ja tärkeimpiä yksikön päälliköitä pidemmälle tässä vaiheessa.

 • edited January 6
  Pilot Roster saanut päivitystä, jospa nyt olisi hieman selkeämpi ja helppolukuisempi:

  https://www.kurry.fi/viki/index.php/Sunderwolves_Regiment_(Mercenary_command)#Pilot_Roster
 • Myöskin yksikön kokoonpano ja kalusto on päivitetty vikiin.
 • Muutama juttu tuli mieleen... Ensinnäkin meillä näyttäisi olevan Dagger Lance ilman pilotteja. Voin komentajan ominaisuudessa rakentaa sille kokoonpanon. Joskin se vaatii yhden aikaisemman lancen kokoonpanon muuttamista vähintäänkin pilotin osalta, jotta saadaan nuorempia upseereita kierrätettyä lancen johtajiksi.

  Toisekseen force code SW-340, eli spol-komppania, on vielä ilman nimeä. Myyttistä susiteemaa jatkaakseni esitän nimettäväksi jumalatar Helin vartiosuden Garmr / Gram / Gramr (riimujen translitterointitavasta riippuen) mukaan. 
 • Daym, mut on ulkoistettu kometorakenteesta. @taxall, oliko sulla jotain aikataulusuunnitelmia tästä etäpelistä? En nyt näistä löytänyt mainitaa kuinka pitkästä komennukseta tässä oli nyt kyse, vaikuttanee hieman noihin taktisiin kuvioihin.
 • Muutama juttu tuli mieleen... Ensinnäkin meillä näyttäisi olevan Dagger Lance ilman pilotteja. Voin komentajan ominaisuudessa rakentaa sille kokoonpanon. Joskin se vaatii yhden aikaisemman lancen kokoonpanon muuttamista vähintäänkin pilotin osalta, jotta saadaan nuorempia upseereita kierrätettyä lancen johtajiksi.
  Hups, tuon olisin voinut alustaa paremmin...

  Dagger-lancea ei ole vielä olemassa, kirjoitin sen vain valmiiksi tuohon rosteriin. Tikaripeitsen Dragon on salvagea, joka on toimintakuntoinen, ja ehkä liittyy PROFESSORiin, joka on organisaatiopuussa vielä Big Bad Space Wingin alaisuudessa  ;)

  Dagger-lancen kaksi muuta mechiä tulevat myös esille ensi pelikerralla... Eli ei kannata vielä suunnitella jaotusta sen kummemmin uusiksi.

  Toisekseen force code SW-340, eli spol-komppania, on vielä ilman nimeä. Myyttistä susiteemaa jatkaakseni esitän nimettäväksi jumalatar Helin vartiosuden Garmr / Gram / Gramr (riimujen translitterointitavasta riippuen) mukaan. 

  SPLOO-komppania liittyy SOUTHPAW:n projektiin rykmentin vähemmän metallisten suorituskykyjen parantamisesta, esitellään sekin ensi pelikerralla... 

  Mutta nimihän siltä toki puuttuu, ja sen voi toki hieroa valmiiksi täälläkin. Garmr on ainakin teemaan sopiva nimi.

 • En nyt näistä löytänyt mainitaa kuinka pitkästä komennukseta tässä oli nyt kyse, vaikuttanee hieman noihin taktisiin kuvioihin.

  Sopimus on 8 kuukautta + optio 8 kk.

  Daym, mut on ulkoistettu kometorakenteesta.

  PREACHER on kuuluu Command Crew-kokoonpanoon (eli 'johtoryhmään'), mutta virallinen titteli/rooli on tainnut jäädä määrittelemättä. Selvää on, että PREACHER on päävastuussa koulutuksen ja suorituskykyjen rakentamisen osalta, mutta titteli on tainnut jäädä määrittelemättä. Pitänee katsoa sekin kohdalleen.

 • @taxall, oliko sulla jotain aikataulusuunnitelmia tästä etäpelistä? 

  Olisiko etäleirille la tai su? Tai sitten seuraavaa viikonloppua tähtäimessä pitäen? Kommentteja? @kari @polaria @Petteri @Werewolf @anry1600 ?
 • Sunnuntait on mulle huonoja. Niin etäleiriviikonloppuna, kuin muutenkin. Muutoin olen avoin kaikille ajatuksille.
 • Etäleirilauantai käy mulle.
 • Etäleirilauantai käy. Pitänee lukea materiaali ennen sitä.
 • Etäleirilauantai kävisi myös minulle.
 • Lauantai käy, tässähän pitää vaan löytää aikaa kotiläksyjen tekemiselle.
 • Lauantai on siis lukittu. Aloitetaan "alkuiltapäivästä", tarkempia speksejä toteutuksesta myöhemmin tämän viikon kuluessa.

  Werewolf said:
  Lauantai käy, tässähän pitää vaan löytää aikaa kotiläksyjen tekemiselle.
  Pelikerta alkaa kampanjamateriaalin tentillä, 75% pisteistä läpäisyyn, ilman suoritusta hahmo jää ruohonleikkurin alle... ei uusintamahdollisuuksia  :D 
 • No vaikka niin ei kävisikään niin haluaisin löytää aikaa tilanteeseen perehtymiselle ja komentajan taskien toteuttamiselle sekä ehkäpä jopa pelinjohtajan syötteisiin vastaamiselle.
 • edited January 14
  Päivitetäänpä tätä listaa lisäämällä Jahangirin yhteydet muihin hahmoihin

  ----

  3008-3009 AFD MechWarrior School - Max, Alex

  3013 - 3017 1st BN (8 Protector RGT) - Behrouz pataljoonan komentopeitsessä M8:na, ja Alex komppaniassa peitsen johtajana

  3016 Operation Terracotta - taisteluosastossa Max, Alex, Behrouz ja Jahangir.

  3017 - 3018 1st Guards COY (1st Guards RGT) - Behrouz varapäällikkönä ja Ravenna peitsen johtajana

  3019 Operation Solid Response - taisteluosastossa Max, Ravenna ja Jahangir.

  3021 Operation Potterware - taisteluosastossa Max, Alex ja Behrouz

  3021 Strike Element (3rd Assault Element) command lance - Max BN M2:na ja Jahangir BN M3.na.

  3022 Strike Element (3rd Assault Element) command lance - Alex komentopeitsen johtajana ja Max BN M2:na sekä Jahangir BN M3.na.

  3023 - 3025 Strike Element (3rd Assault Element) - Alex komentopeitsen johtajana ja Max BN M2:na  

  3024 - 3025 Strike Element (3rd Assault Element) - Alex Strike Elementin komentopeitsen johtajana ja Max 1st Strike COY:n päällikkönä.
 • Aloitetaan 16:00 Keskikämpässä. Olen linjoilla viimeistään 14:00 alkaen Bonkin kanssa hahmoa viimeistelemässä jos on tarve selventää vielä oman hahmon osalta jotain.
 • edited January 22
  Vikissä on nyt näin:

  The Command Staff is in charge of the daily operations and tactical decision making. The members of the Command Staff are Commander of the Regiment FCMDR Ravenna Sastro, Chief Executive Officer FCMDR Alexander Ghatak, Chief Intelligence Officer FCMDR Maximiliaan Van Der Visser, Chief of Operations FCMDR Behrouz Darzi and Chief of Logistics FCMDR Jahangir Ardehi.

  Onko tämä nyt linjassa majurineuvoston mietteiden kanssa, erityisesti SOUTHPAWn ja PROFESSORn tehtävien osalta?
 • PREACHERin linjauksen mukaisesti rykmentti ylläpitää seuraavaa valmiutta:

  AMBER STATUS: Kaksi BattleMech-peistä päivystää K+1 h lähtövalmiudessa aina 24 h kerrallaan. Toinen peitsi vaihtaa vuoroa aamulla ja toinen illalla. Päivystysvuorossa olevan henkilöstön on oltava 30 minuutin kuluessa käskystä 'mech-hangaarissa, käytännössä lepotilat on järjestetty päivystysvuorossa oleville 'mech-hangaarista.

  BattleMech-peitsien lisäksi K+1h valmiudessa on yksi panssarijääkärijoukkue (8 kpl tst-ajoneuvoja miehistöineen + 32 hlö jalkaväkeä), yksi taistelupanssarivaunupari, sekä yksi erikoisjoukkopuoliryhmä (8 hlö).
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!