Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Tomorrow We Die (MechWarrior/BattleTech)

1234568»

Comments

 • Seuraavassa jaksossa:

  - mitaliparaati
  - PREACHERin hankintasuunnitelma
  - SCANDALin tiedustelukatsaus
  - ja ???
 • Pari juttua ainakin tuli mieleen:

  - PROFESSOR, RAMBO ja VANDAL pitää saada mecheihin ja koulutettua meidän uudelle taistelutavalle.
  - Propaganda / PR-hommia: Eli nyt kun ollaan virallisesti tässä hommassa "hyvisten puolella" siitä pitää tuottaa materiaalia ja saada se levitykseen Dalcourissa.
  - Muutenkin pitää selvittää mikä on Dalcourissa yleinen mieliala ja poliittinen tilanne, jotta osataan suunnata meidän vähäinen vaikutusvalta siellä sinne missä siitä on eniten harmia laittomalle hallitukselle ja sen kätyreille.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!