Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Vapaaehtoinen esittelijä haussa

edited February 2018 in Hallitus tiedottaa
Tarvitaan yksi tai kaksi vapaaehtoista perjantaina 16.2. klo 18-20 väliseksi ajaksi esittelemään yhdistyksen toimintaa (ja houkuttelemaan nuoria mukaan toimintaan) Nuorten Kulmalle (Kauppakaari 4, Kerava, Prisman vieressä)  

Tapahtuma liittyy Nuorten hyvinvointitalon avajaisiin viikolla 7. 

Esittelemään voi mennä joko muutaman lauta- tai korttipelin kanssa, tai sitten pelikirjojen kanssa roolipeleistä puhumaan.

Halukkaat voi ilmoittautua tähän alla tai sähköpostitse (puheenjohtaja@kurry.fi). Kiitos jo etukäteen parin tunnin uhrauksestasi!

Tagged:

Comments

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion