Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Budjettikeskustelu, vuosi 2019

2»

Comments

  • Ehkä noille pidemmille leireille voisi tehdä niin, että pidetään yllä kuinka monta leirivuorokautta on ollut leirillä. Jos on esim. pääsiäisleirillä 1-2 päivää, maksaa vain 15 €. Jos on 3+ päivää, maksaa sen 30 €. Kesäleirillä sama asia, eli 1-2 päivää maksaa 15 €, 3-4 päivää maksaa 30 €, 5-6 päivää maksaa 45 € (jos nyt kesäleiri edes on näin pitkä).
Sign In or Register to comment.