Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kesäleiri, Kesärinne 29.7.-4.8.2019

2»

Comments

 • Kentti said:
  Plussan puolelle jäätiin (pl. Vordi, hetkellisesti), jos nuoren lohikäärmettären pelastaminen, vanhan vähäkääpiökaverin ilahduttaminen ja äänettömän sian omistajuus plussiksi lasketaan.
  Mutta miksi nuori lohikäärmetär sai itsensä sarvipäiden vangiksi? Miksi ei vain muuttunut lohikäärmeeksi ja lentänyt pois? Tätä jäämme miettimään.
  Ehkä lohikäärmettären fantasiana oli leikkiä avutonta ja tulla salskeiden sankareiden pelastamaksi?
 • edited August 2019
  Ehkä lohikäärmettären fantasiana oli leikkiä avutonta ja tulla salskeiden sankareiden pelastamaksi?
  Jonkinlaiseen pelastusfetisismiin päädyin itsekin päättelyissäni.
 • Tämä Harlekiini-kirjoja ja Temptation Continent Ansalonia yhdistävä teoria on ihan mahdollinen. Toisaalta, Minotaurien ammattivalinnat ovat yllättävän laajat (High Sorcerer -> 14, Holy Orders -> 10), mikä olisi saattanut selittää jotain mysteeristä.

  Vaan, mennään ilman muuta Harlekiineilla ja Temppareilla!
 • ppp said:

  Siitä tulee vielä hyvä stealth sika!

  Tulee, tulee! :)

  Mille linjalle lähdetään?

  Jeremy Libeman, Amy Henry & Dawn Animal Agency,
  "Verdura 18k Gold Double Wrap Curb-Link necklace, $52,500":  vai

  Karolina Gmiterek, "Pearls Before Swine":  ... ellei jotain Ihan Muuta?
Sign In or Register to comment.