Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Yhdistyksen 30-vuotisjuhla

edited October 2019 in Hallitus tiedottaa
Yhdistyksen 30-vuotista taivalta juhlitaan Keravalla perjantaina 25.10.2019 klo 19.00–22.00.

Kutsu koskee kaikkia yhdistyksen jäseniä sekä erikseen kutsuttuja yhdistyksen entisiä jäseniä.

Kutsu on tämän viestin liitteenä, ja ilmoittautuminen juhlaan tapahtuu nettilomakkeella osoitteessa tinyurl.com/kurry30v 

Tagged:

Comments

 • Muistakaa ilmoittautua 30-vuotisjuhliin!
 • Ja yhteisenä vastauksena muutamiin tiedusteluihin:

  1) Pukukoodina kutsussa on arkipuku. Tietenkin toivomme että 30-vuotisjuhlaan saavutaan pukukoodia noudattaen, mutta mieluummin haluamme jokaisen jäsenen paikalle juhlistamaan tapahtumaa. Tärkeintä siis on että ilmoittaudut juhlaan ja saavut paikalle!

  Pukukoodi arkipuku on hyvin epävirallinen. Eroaa pukukoodista tumma puku vain puvun värityksen suhteen. Suurelta osin kyseessä on hyvin samanlainen pukukoodi kuin tumma puku, mutta tämän pukukoodin kohdalla värivalikoima on laajempi. Näin ollen tämä pukukoodi on tummaa pukua jonkin verran epävirallisempi.

  Pukukoodi arkipuku tarkoittaa, että silloin pukeudutaan tummaa pukua rohkeamman värisiin pukuihin. Naisille pukukoodi tarkoittaa hametta tai pitkiä housuja sekä sopivaa yläosaa. Illalla olevaan tilaisuuteen nainen voi pukea päälleen myös polviin asti ulottuvan mekon. Pukuun yhdistetään yksivärinen tai hillitysti kuvioitu kauluspaita, solmio tai rusetti, taskuliina ja siistit kengät.
   
  2) Tapahtuma on cocktail-tilaisuus, eli tarjolla on pieniä suupaloja sekä juomia (alkoholilla ja ilman). Kyseessä ei ole juhla-ateria, joten kauhean nälkäisenä ei kannata saapua paikalle.

  3) Tapahtumalla on aivan varmasti jatkot, mutta niiden järjestäminen jää osallistujien vastuulle. Eli juhlapaikan sulkeutuessa osa juhlavieraista varmasti suunnistaa Keravan keskustaa kohti...
 • Vielä ehtii ilmoittautua 30-vuotisjuhlliin!
 • Ilmoittautumisaika on päättynyt. Ilmoittautuneita on n. 40 nykyistä ja entistä yhdistyksen jäsentä. 
 • Lämpimät kiitokset kaikille juhlaan osallistuneille.

  Juhlavuoden toiminta jatkuu vielä runsaan pikkujouluaterian merkeissä joulukuun leirillä.
 • Oli kyllä todella hauska nähdä tuttuja naamoja vuosien takaa, ja jos jotkut teistä tätä palstaa sattuvat lukemaan, niin olisi kyllä kiva nähdä teitä vaikka jollain leirilläkin piipahtamassa.
 • Kiitos myös omasta puolestani kaikille järjestäjille ja toki osallistujille erinomaisesta juhlasta!
 • KIITOS KAIKILLE. Ja onnea kurry. Kimmarin sain 30v pippaloista liittyä takaisin jäseneksi ja ruveta käymään taas leireillä. 
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!