Lokakuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta.

Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 15.-17.11.2019

2»

Comments

 • edited November 2019
  Muistan etäisesti, että silloin kun tästä kampanjasta puhuttiin, niin "Maintain Civility" -säännöstä ainakin minulle jäi sellainen kuva että se oli sitä varten ettei mennä Muinaisten Aikojen Sabbat Vampireksi, jossa juostaan ympyrää veri roiskuen pyssyt ja puukot kourassa. 

  Itsehän lähdin siitä ajatuksesta, että "Maintain Civility" ei ole eettinen tai moraalinen kysymys, vaan enemmänkin sitä miltä kampanja näyttää. Enemmän tai vähemmän pahiksia tässä pelataan joka tapauksessa, kyse on vain siitä onko se pahuus verhottu sivistyksen pintakiillolla vai sitä, että vedetään mutkat suoraksi mutkat kourassa.

  Tosin jos Campaign Tenenttien sisällöstä on selkeästi erimielisyyttä, niin pitäisikö niistä keskustella uudelleen ihan täsmennyksen vuoksi?

  Minun mielestäni Arsene ratkaisu oli hahmon ajattelun kannalta perusteltu ja hyvää pelaamista. Ymmärtääkseni Arsene ei ole luonteeltaan missään määrin konformisti ja "petojahan tässä ollaan, mitä sitä piilottelemaan?" kuulosti täysin hahmon suuhun sopivalta. Joo, ehkä saattoi lähteä vähän sooloiluksi ja sikailuksi, mutta silti täysin hahmoon sopiva. 
 • Kiitos paljon tähänastisesta palautteesta ja keskustelusta!

  Tälle kronikalle löytyy nyt oma threadinsa Sisäpiiri-keskustelualueelta.
Sign In or Register to comment.