Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Planescape etäpelaamisketju

1356

Comments

 • Mitä toi Boots of Speed siis tarkalleen tekee ja onko Riarionin mahdollista hommata se (leopardikissan tuurilla, toki)?
 • edited April 2020
  niillä pääsee liikkumaan tuplanopeutta 10min/vuorokausi

  Requires Attunement

  While you wear these boots, you can use a Bonus Action and click the boots' heels together. If you do, the boots double your walking speed, and any creature that makes an opportunity Attack against you has disadvantage on the Attack roll. If you click your heels together again, you end the effect.

  When the boots' property has been used for a total of 10 minutes, the magic ceases to function until you finish a Long Rest.




 • pppppp
  edited April 2020
  Vaikuttaako toi siis kaikkiin nopeuksiin (myös juoksu) vai ainoastaan walking speediin?

  Oli miten oli, voisin ostaa noi, koska piribuutsit sopii hahmon tyyliin.
 • kaikki muu on vaan kertoimia kävelynopeuden päälle
 • Näin oletinkin. Eli vähennänkö hahmarilta kullat ja lisään noi tavaralistalle?
 • Jesu Christo, Riarion on buutsien kanssa ajatustakin nopeampi, ainakin Valerian ajatusta.
 • Miten pelit sujuivat?
 • Modronit saatiin ulos limbosta. Tai ainakin osa niistä.
 • edited April 2020
  Modronien marssi oli tosiaan edennyt Limboon saakka ja uljaat seikkailijamme kävivät saattamassa osaston läpi Limbon kaaoksen. Operaatio katsotaan erittäin onnistuneeksi kun 1600 mukana olleesta modronista 858 pääsi  perille.

  Matkalla Modroneita söivät sekä Slaadejen loitsut että itse Limbon kaaos.

  Marssi on nyt siis saavuttanut matkansa puolivälin ja Modroneiden vahvuus tippunut noin puoleen alkuperäisestä. Limbon jälkeen Modronit jatkavat matkaansa Pandemoniumin huutaviin tunneleihin ja niiden jälkeen Carcerin, Abyssin, Grey Wasten, Gehenan, Baatorin ja Acheronin helvettejen läpi ennen saapumistaan takaisin Mechanukseen
 • Ensi viikonloppuna mahdollisesti peliä sunnuntaina 19. ~14-20: https://doodle.com/poll/dn3hn9ptp6t66yut

 • Yhteenveto pääsiäisen kolmesta pelikerrasta:

  Ensin käytiin saattamassa Modronejen marssin yksi osasto läpi Limbon kaaoksen samalla kuin kaaoksen ilmentymät, Slaadit, tekivät kaikkensa Modroneiden tuhoamiseksi.

  Tämän jälkeen Sigilistä lähdettiin jäljittämään kauneutta varastavia liskomiehiä. Tie vei ensin portista Outlandseille hylättyyn avolouhokseen sekä Illithidejen että Beholdereiden pääjumalien asuinsijojen viereen.

  Täällä tavattiin kaksi Illithidiä, joiden päät räjähtivät samalla kuin suuri vyöry Tietoa ja Salaisuuksia pyyhki seikkailijoiden yli, samalla kun Orsikin päässä kaikui sanoma "Kuollut, Jumala on kuollut, salaisuudet on kadoitettu"

  Louhokselta jäljitettiin liskojen matkaa ensin Ironsiden pikkukaupunkiin. Täällä ongelmia aiheutti pullosta varastettua kauneutta nauttinut myllärin vaimo. Hänen ympärilleen oli kertynyt iso ja kasvava nyrkkitappelu. Täältä sitten mylläri ninjattiin mukaan matkaseurueeseen kun Holg ja Riarion eivät malttaneet olla erossa tästä kauneuden multihuipentumasta....

  Kaupungin jälkeen liskojen varjostaminen jatkui kunnes velho Rami kävelevän torninsa kanssa ilmaantui paikalle kyselemään liskomiehistä. Tornin sisällä paljastui, että Rami tahtoisi löytää liskot uudestaan ostaakseen lisää Kauneutta ihanille jalokivilleen... Homma meni lahjakkaasti reisille kun näkymätön Riarion pääsi näkemään nämä jalokivet ja pisti ne povariinsa.

  Lopputulemana Rami väkistettiin pakettiin tornin juostessa täyttä vauhtia kohti Nornejen valtakuntaa. (Nornit ovat viikinki-mytologian kohtalottareita ja metsänhenkiä. He pitävät huolta Maailmojen Puun Yggdrasilin juurista). Jostain syystä iso juokseva torni ei ollutkaan tervetullut heidän mailleen ja sankarimme poistuivat äkillisesti ilmaan haihtuvan kävelevän tornin sisältä.

  Nornejen pusikosta tie vei monivärisen portin läpi Yggdrasilin oksille ja lopulta Cruxin kaupunkiin. Kaupungista kyselemällä saatiin selville liskojen tukikohdan paikka ja tänne suoritettiin onnistunut isku. Iskun jäljiltä saatiin vapautettua 52 liskojen orjaa, palautettua heiltä ja Holgilta anastettu Kauneus ja käteen jäi vielä häkkiin liskojen kuningas, 60 pulloa kauneutta ja sekalainen määrä taide-esineitä.

  Liskojen luota Cruxiin palattaessa edessä odottaakin jonkinlainen murhamysteeri ennen kuin tie vie takaisin Sigiliin.
 • Seuraava peli sunnuntaina 19.4. noin 14:00 - 19
 • Vieläkö liskokeikan jälkeen mylläri (ja kivet) vaikuttaa Riarionin ja Holgin silmissä liian kauniilta?
 • Kivet kyllä, mylläri ei. Riarionille on kovasti painotetettu että  ne kivet pitää pitää muilta piilossa, jos ei halaja muita jakamaan niitä.... :smiley:
 • pppppp
  edited April 2020
  My precious...
 • Peliä seuraavan kerran mahdollisesti sunnuntaina ja joko vappu-aattona tai vappupäivänä: https://doodle.com/poll/rtpgztx3bt4x84yx

 • Seuraava peli sunnuntaina 26.4. kello 14-19 (noin). Ensi viikolla peli vappupäivänä perjantaina 1.5. klo 14->
 • Seuraava peli sunnuntaina 17.5. kello 14:00 alkaen
 • Vastauksia ensi sunnuntain osalta kaivataan

Sign In or Register to comment.