Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kesäleiri, Kesärinne 3.-9.8.2020

edited August 3 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 3.-9.8.2020 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa maanantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa jos leirillä on 1-2 päivää, 30 euroa jos leirillä on 3-4 päivää ja 45 euroa jos leirillä on 5 päivää tai enemmän, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Leirivastaava 3.8.-7.8. Mikko Mustajärvi
Leirivastaava 7.8.-9.8. Kari Salonen

Comments

 • Tulossa leirille heti maanantaina ja tarkoitus olla koko aika paikalla, pois lukien lauantaina päivällä on pieni reissu Siuntioon. Peleistä mukaan tulee ainakin Cyberpunk ja Expanse. Palaan niihin myöhemmin... 
 • näillä näkymin saavun leirille torstaina
 • Tulossa maanantaina ja tähtään about koko viikkoon, etätöitä ajattelin tehdä leiriltä käsin.
 • Tiistaina todnäk kikastelen siten paikalle, että ehtis päivän peleihin.
 • pppppp
  edited August 3
  Tiistaina tulossa paikalle, mutta joudun olemaan pois noin klo 15-20.

  Eli joko tulen tiistaina leirille vasta kasin aikaan, tai jos niin pelinjohtajan kanssa erikseen sovitaan, voin tulla leirille tiistaina jo ennen klo 15 tekemään hahmon, kuuntelemaan briiffaukset, toki jopa pelaamaan (pelinjohtajat vink vink), mutta joudun siis tuon 15-20 välin olemaan pois.

  Jokatapauksessa toivoisin, että johonkin tiistaipeliin jätettäisiin meikälle paikka kasista eteenpäin.

  Lähden pois leiriltä keskiviikkona ennen pelejä. Tulen vielä loppuviikosta leirillä käymään, ainakin pe ilta (mahdollisesti myös to ja/tai la).
 • Paikalla ke-pe töiden jälkeen + viikonlopun. Pelinä tarjolla RONINJAGO.

  Tylyssä, neonvalojen hämyisässä loisteessa, lähitulevaisuuden urbaanissa betoniviidakossa, toimivat roninjat. Modernit palkkasoturit suorittavat korporaatioiden, raharikkaiden, ja jopa poliisivoimien häikäilemättömiä tehtäviä palkkiota vastaan. 
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!