Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Paita & Huppari tilaus 2021

Alustavat tarjouspyynnöt on kerätty ja nyt olisi aika kasailla oikeaa lopullista tilausta yhdistyksen logo paidoista.
Tilataan mustaa kangasta, valkoisella painatuksella (ei yllättäne ketään)

Kokonais tilaus määrästä riippuen:
T - paidat : ~20-10 e
Hupparit : ~40-30 e

Laita ketjuun tai viestillä haluamasi määrät ja koot viimeistään 30.5.2021.

Comments

  • paita, varmaan xxl
  • Jonkinlainen suunnitelma tai kuva ois ollut kiva, mutta ilmeisesti samaa kamaa kuin viimeksi? Onko valmistajalla jotain mitoitusohjetta?
  • Nyt taisi tulla @firios hieman ennenaikainen ilmoitus aiheesta. Jatketaan aiheesta tässä ketjussa heti kun saadaan tarjolle kangaslaadut, painotapa, kokotaulukot jne. Suljen ketjun siihen asti.
This discussion has been closed.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!