Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Fanzut -90%

edited January 1970 in Tori
Tietäväthän kaikki, että Fantasiapeleissä on tällä viikolla sikana out of print -kamaa 90% alessa? Mukaanlukien kaikki "vanha" WOD-sälpe.

Kannoin vanhaa rahaa kolmen tonnin kirjat ulos, maksaen hela hoidosta 50€. Ikinä en ole selkä kipeänä kirjojen raahaamisesta ollut näin tyytyväinen...

Comments

 • On tuo -90 % sellainen hintamuutos, että piti itsekin käydä pitkästä aikaa hankkimassa pelikirjoja.

  Kahden kovakantisen hinnalla saikin sitten 26 teosta.
 • Jaa pitää varmaan tehdä niin et venaan et kaikki käy ostaan sieltä ja meen sitten viimetipassa toteamaan, et ihan niinku arvasinkin, eihän täällä mitään hyödyllistä ole.


 • Jaa pitää varmaan tehdä niin et venaan et kaikki käy ostaan sieltä ja meen sitten viimetipassa toteamaan, et ihan niinku arvasinkin, eihän täällä mitään hyödyllistä ole.

  Kun jengi aika yleisesti näyttää kantavan tuollaisia 20-30 kirjan pinkkoja ja kasaavan lattialle esim. 3 x 60 cm läjiä ostettavaa, niin ei pidä lannistua jos hyllyssä näyttää jokin loppuneen. Kamaa tuodaan varastosta koko ajan lisää, kunnes loppuvat.

  Vitsi et oon onnellinen. Ai ei muka tavara tee happyksi.
 • Kävin täydentämässä vanhaa werewolf-kokoelmaani parillakymmenellä opuksella eikä maksanut juuri mitään. Kaikkein pahin ryysis taisi olla eilen, kun porukka jonotti kassalle parin tunnin jonossa. Menin itse kuitenkin vasta tänään ja liikkeessä oli taas varsin rauhallista ja tavaraakin vielä ihan kivasti hyllyssä. Vampiren kirjat tosin ovat jo menneet.


 • Kaikkein pahin ryysis taisi olla eilen, kun porukka jonotti kassalle parin tunnin jonossa.

  Jeebus. Oltiin heti aamulla 10-11 maissa ja selvittiin about 45 minsan jonotuksella. Tänään selvisi vartissa, mutta nyt on Heavy Gear ja Jovian Chronicles -setti aika nätisti kasassa. Ostettiin myös kaksi laatikkoa Mythos -boostereita, täysin naurettavaan 14€ yhteishintaan (ovh siis 144€).

  Oli siellä vielä vaikka kuinka paljon kamaa, ei näkynyt tyhjää hyllyillä. Noin Mythoksetkin oli vielä Limitedejä eli ilmeisesti varastoon on päässyt unohtumaan aika lailla vanhaa roinaa.
 • Joonas, mitä kaikkea ostit sieltä?

  Ja kiitos Ramille kun kävi hakemassa Star Trek RPG -kirjoja mulle sieltä. Se oli noble deed indeed! Tänään vois käydä itsekin katsomassa mitä sieltä löytyy jos mitään.


 • Joonas, mitä kaikkea ostit sieltä?

  Dream Pod 9:n Heavy Gear ja Jovian Chronicles -kirjoja, yhteensä lähemmäs 30 erillistä. (Rami osti koko JC-sarjan kerralla.) Mukana pari screeniä ja lautapelilisäosaa. Lisäksi vielä Mithrilin vanhoja LOTR-miniatyyrejä Mialle ja niitä jo mainittuja Mythos -korttipelin startereita 6 kpl ja boostereita 66 kpl.

  Olen aika saamarin tyytyväinen. Olen melkein kaikkia noista DP9:n kirjoista himoinnut jo pitkään, nyt sain paria poikkeusta lukuun ottamatta koko "himolistan" hyllyyn noin kahden kirjan hinnalla.
 • Kävin itsekin sitten keskiviikkona katsomassa mitä kaikkea sieltä löytyy. Ei siellä enää ollut mitään kovin mielenkiintoista tauhkaa jäljellä. Jokunen deddun kirja tuli ostettua sekä suomenkielinen MechWarrior ja skenapaketti Battletechiin, sekin suomeksi. Mut edelleen siellä oli Jovian Chroniclesia hyllyt täynnään ja lisää ne toi koko ajan takahuoneesta.

  Mutta ei sitä viitsi ostaa mitä tahansa vaikka 90% aletta saakin. Ois sinänsä kiinnostanut Star Trek -romaanit, mutta ei niitä kuitenkaan tule koskaan luettua, joten sinne jäivät.
 • Kävin molempina viikkoina (80 ja 90%) ja ostin jälkimmäisenä sekalaista tauhkaa, mm. Usagi Yojimbo RPG:n. Pääostos oli kuitenkin paksu kasa Classic Traveller reprinttejä ja CORE:n traveller lisukkeita. Ja löytyis ieltä lisäkirjoja CORPS:iinkin. Eli lähinnä siis vanhaa (yli 10 v.) ja Hywin Wanhaa (yli 20 v.) pelitavaraa.
 • Vituttaa vieläkin että en tiennyt tästä.
Sign In or Register to comment.