Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Tuska la lippu 2 kpl

edited January 1970 in Tori
Eli lauantaille olisi kaksi ylimääräistä lippua. Nämä vain maksavat 60 euroa kipale, johtuen siitä että jouduimme metsästämään kolme lippua porukoille jotka tulivat mukaan viimehetkellä (=loppuunmyyty) ja huuto.netissä kaikki liput olivat kahden satseissa (ja voitimme niitä siis neljät eri).

Eli jos haluat Tuskaan hengailemaan niin tänään tarvitsisin tiedon, muuten menee takaisin Huuto.nettiin (huudot jotain 60-90 euroa tällä hetkellä).

Eli soittele jos kiinnostaa: 041 510 0123 / ihra tahi Jussi

Comments

  • Jessöör, Kari otti yhden lipun (kuten viime vuonnakin) eli tuohon kello 22:00 asti olisi vielä yksi lippu 60 eukkia.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion