Pikkujoululeirin korvikkeeksi on tarjolla etäleiri!

Joulukuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta. Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Modeemi ja langaton routteri

edited January 1970 in Tori
Koska kohta on muutto edessä 6 vuoden kaapelitaloudessa elämisen jälkeen ADSL-maailmaan, kertokaapas sellainen ADSL-modeemi mikä kannattaa ostaa sekä myös hyvä langaton routteri, mikä on nopea ja kuitenkin helppo käyttää.

Modeemi olisi mieluiten olla ITU ADSL2+ G.992.5 standardin mukainen. Whatever that means.

Liittymä tulee olemaan Welhon ADSL.

Comments

  • Telewell ja Zyxel ollut ja ihan hyvin toimivat molemmat. Jos letkussa puskee tolkuttomasti kamaa (=waretus + nettipelaus + serveri) niin noi halvimmat routterit ovat kirjaimellisesti menneet jumiin (kuumenevat ja jättävät paketteja väliin). Ja jos kovaan ja jatkuvaan käyttöön aikoo niin virtalähteellä heittäisin noissa kaikissa vesilintua... seitsemästä modeemista on viidesta virtalähde levähtänyt (no joo, yleensä nykyisin sen vaihdan jo hankittaessa).

    Ja itsellä on molempien kanssa toiminut ihan noi halpis D-linkin langattomat routterit (ja duunissa jopa ne vielä halvemmat Fjordit).


  • Ja jos kovaan ja jatkuvaan käyttöön aikoo niin virtalähteellä heittäisin noissa kaikissa vesilintua... seitsemästä modeemista on viidesta virtalähde levähtänyt (no joo, yleensä nykyisin sen vaihdan jo hankittaessa).

    Mun nykyinen D-Link routteri kuoli tuossa jokunen viikko sitten. Ilmeisesti siis kyseessä virtalähde? Mistä niitä saisi lisää?
  • Clas Ohlssonilta saa yleispäteviä ja/tai jostain biltemasta saa noita täsmäversioita (eli 0,5 ma ja 200 Va tms mitä takana lukee).

    Mulla tosiaan vuoden sisään hajonnut melko tarkkaan kaikki - Pasilassa tosin sähkökin on niin paskaa että kaikki laitteet ovat upsin takana (tasaa virran).
  • Hah, Welholta tuli ilmaiseksi wlan-adsl-modeemi kun siirrettiin nettiyhteys pois kaapelista.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion