Pikkujoululeirin korvikkeeksi on tarjolla etäleiri!

Joulukuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta. Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Yhdistyksen postituslista

edited January 1970 in Hallitus tiedottaa
Kurryllä on ollut 10 vuotta postituslista Yahoogroupsissa, ja foorumiin siirtymisen myötä lista on hiljentynyt yksittäisten kuljetuspyyntöjen välittäjäksi.
Muutamat jäsenet ovat toivoneet postituslistaa käyttöön – joten palautetaanpa Yahoogroupsin lista uuteen käyttöön, jos ei entisaikojen pulinalaatikoksi niin ainakin tiedotuskanavaksi täydentämään keskustelupalstan sisältöä.

Kaikille jäsenille, joiden jäsenrekisteriin ilmoitettua sähköpostiosoitetta ei löytynyt Kurry-listan olemassaolevista osoitteista, on lähetetty kutsu listalle liittymisestä.

Jos kutsu on mennyt ohi (jos esim. jäsenrekisteriisi ilmoittamasi sähköpostiosoite ei ole enää käytössä), niin voit liittyä postituslistalle lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen: kurry-subscribe@yahoogroups.com.

Listan olennaiset osoitteet ovat:
kurry@yahoogroups.com – listalle lähetettävät viestit
kurry-subscribe@yahoogroups.com – listalle liittyminen
kurry-unsubscribe@yahoogroups.com – listalta eroaminen
kurry-owner@yahoogroups.com – listan ylläpito
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!