Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

40k [Warhammer 40k]

13468923

Comments


 • on 1297889010:


  Tänään meikän BA vs. Azan Eldarit. Ehkä hivenen yllättäen peli oli melkolailla meikän hallintaa (mulla oli melkein alusta asti aika selkeä visio ja game plan, jota noppien suosiollisella avustuksella toteutin, kun Azaa taas vaivasi melko surkea noppatuuri), yksi kierros vielä, niin ihme olisi tarvittu Eldarit pelastamaan. Mutta se kirottu lisäkierros ei koskaan tullut, ja peli päättyikin jo vitoskierroksella, enkä ihan kerinnyt toiselle objectivelle, vaikka kuinka lucifer-engineitä Razorbackissä revitinkin ja murjoin paria hassua jäljellä olevaa aspect warrioria kahdella demolisher cannonilla.

  Mutta näinhän nää menee, samantyyppisen voiton otin aikanaan Kenkiksen joukoista, eli omat joukot oli ammuttu ihan hajalle, ja seuraavalla kierroksella olisi tullut coup de grâce, mutta pelipä päättyikin juuri kierrosta ennenkuin Kenkkis olisi päässyt final death blown iskemään ja voitto menikin minulle.

  Mainiota!


  Oli erinomainen peli!
  Viisi tankkia aiheutti mukavasti päänvaivaa. Onneksi ei tule tehtyä armeijoita vastustajan mukaan, muuten olisi voinut olla mahdotonta tehdä yhtään mitään.
  On se kyllä mahtavaa miten Howling Bansheet murhaavat marsuja closiksessa. Taisi olla yhden tankin lisäksi ainoat vahingot mitkä sain aiheutettua. Sen lisäksi tuli librarianille 1 woundi tupla ykkösillä.

  Se on pienestä kiinni miten noi objektivet menevät lopussa kun ei voi olla varma millä kierroksella peli loppuu.

 • on 1298306328:

  On se kyllä mahtavaa miten Howling Bansheet murhaavat marsuja closiksessa.


  Tää oli kyllä ihan hirvittävää. Koko assault squad sang priesteineen puhallettiin pöydältä howling bansheiden toimesta kuin kasa pölyä.
 • Ja en oo varma oonko ottamassa figut leirille vai en. Voi olla, ettei mahdu täl kertaa mukaan, mut katotaan.

 • on 1298305655:


  Olisiko kukaan kiinnostunut pelaamaan lerillä lauantaiaamuna 40K:ta?


  Otan figut mukaan ja teen 1000 ja 1500 pisteen armeijan valmiiksi.
 • Katon jos ehdin kasata jonku 1000/1500 pisteen armeijan ja mahtumaan mukaan.

 • Mä voisin ottaa kans 1000 ja 1500 pts listat mukaan. Nyt en vaan keksi ottaisko Necronit vai Korppikaartin...

 • BTW, jos huhtikuussa ulos tuleva Grey Knight koodeksi herättää mielenkiintoa, niin vilkaiskaapa oheista linkkiä

  Grey Knight Codex (incomplete)

 • on 1298381263:  BTW, jos huhtikuussa ulos tuleva Grey Knight koodeksi herättää mielenkiintoa, niin vilkaiskaapa oheista linkkiä

  Grey Knight Codex (incomplete)


  Nice! Harmaaritareita kun pääsisi pelaamaan rpg:nä...
 • Tänään toi postimies uuden Furioso Dreadnought paketin. On komea! Pitänee laittaa toinen samanlainen tilaukseen. Nyt vähän harmittaa, et oon laittanut noihin vanhoihin Furiosoihin senkin verran paljon rahaa, kun toi uus boksi on kaikenlisäksi halapa!

 • on 1298313325:


  Katon jos ehdin kasata jonku 1000/1500 pisteen armeijan ja mahtumaan mukaan.


  Tuhannen pisteen armeija kasassa.
 • Tänään pelasin Verinussu Tapsan deldareita vastaan. Annihilation peli, ja turpaan tuli (kill points 11-9). Tapsa kuulemma voitti ekan kerran viiteen vuoteen.

  Oli vittumaisin 40k peli ikinä. Ensinnäkään en tiennyt deldareista mitään, ja vein hyvin hyvin vahvasti vehicle-painotteisen armeijan matsiin, jossa joka vitun vihu-unitilla oli vähintään yksi, yleensä kaksi ja joissain tapauksissa kolme vitun lancea (ja yleensä range sen 36"). Mutta eipä se mitään, oppia ikä kaikki, mutta se mikä teki tästä pelistä tervanjuontia ja persenussintaa ilman liukkaria oli vitun kakkosten kirous!!!

  En ole ikinä ennen kokenut vastaavaa. Jos piti saada nelonen tai jopa vitonen, niin mun heitot meni about gaussin käyrän mukaan, mutta kaikki kolmosen heitot (siis melkein kaikki BS checkit, armour savet yms.)...se kakkosten määrä oli KÄSITTÄMÄTÖN! Melkein jo vitsiksi muodostui, et jos ampumisen tai closiksen tai minkä vaan tuloksena oli kaksi woundia +3 savella tulossa sisään, niin heiton tulos oli AINA kaksi kakkosta. Toi tapahtui varmasti ainakin kolme kertaa pelin aikana, luultavasti useamminkin, ja jos en ihan väärin muista, niin koko pelin aikana ei käynyt kertaakaan niin, että kahden +3 saven lopputuloksena ei olis ollut kaksi kakkosta. Vaikka vitoskierroksen lopussa mulla oli vielä unitteja sen verran, et olisin hyvinkin voinut kuroa ton kahden kill pointin eron, niin huokaisin helpotuksesta kun peli päättyi. Tosin ei ollut vaikea arvata, päättyykö peli, kun peli päättyy nopanheiton tuloksella yksi tai kaksi.  :-\

  Anyway, onneksi pelissä oli eeppinenkin hetkensä, eli Furioso Librarian Dreadnoughtin ja deldar Taloksen yhteenotto. Molemmilla intsu 4, ja molemmat tuhosivat toisensa ekalla closis kierroksella (Talos veti penetrating hitin ja kutosen damage heitosta, Furioso Libby taas takoi blood fisteillään Taloksen woundit yhdessä kierroksessa nollaan VAIKKA Taloksen toughness onkin 7, eli ei ollut siis insta death). FUCKING AWESOME MUTUAL ASSURED DESTRUCTION!

  Mutta:

  dice-600-px.gif

  NEVER AGAIN!
 • Dark Eldarit on äärimmäinen "Glass Cannon" -armeija. Suurin osa niiden jopa Independent Charactereista on nössöä T3, 5+ save, plasmagun-instant-kill kamaa... Mutta hyvät jumalat sitä tulivoimaa. Dark Lancea ja Blasteria löytyy vähän joka välistä ja päinvastoin kuin meltaguneilla, niin noilla riittää tankin tappamiseen oikeasti se, että ne on esim. 36" päässä siitä tankista... Ja sitten vielä on ne kaikki mahdolliset "heitä-initiative/strenght-save-tai-kuole-suoraan-eternal-warriorkaan-ei-auta" vekottimet aina Hexriflestä ohjuksiin asti. Oikeasti nää kaverit pystyy tappamaan jopa Mephistonin melkoisen helposti. Hyvä puoli on se, että suunnilleen mikä tai kuka tahansa pystyy tappamaan Dark Eldarin, erityisesti ampumalla. Lähitaistelussa taas riippuu aika paljon miten Dark Eldar armeija on rakennettu. Warriorit tippuu kyllä closiksessa, mutta Wytchit on aika armottomia.
 • ^ Indeed, tosin Tapsalla oli siel kyllä mukana jotain T4 +3 saven unittejakin, invu-savea kans porukalla ja feel no painia.

 • FNP ei ole pääosalle Dark Eldareita niin kovin kova kuiteskaan, koska jo S6 negatoi sen useimmissa tapauksissa (instant death vs. T3). T4 on Dark Eldareilla loppupelissä hyvin harvinainen. Muistaakseni tasan Reaver jetbiket, Grotesquet ja Haemonculukset saa sen. Syytä myös muistaa, että jos T value on 3(4) kuten Reaver jetbikeilla, niin instant kill lasketaan sen alhaisemman mukaan (eli S6+ negatoi FNP:n).

 • on 1298555024:  FNP ei ole pääosalle Dark Eldareita niin kovin kova kuiteskaan, koska jo S6 negatoi sen useimmissa tapauksissa (instant death vs. T3). T4 on Dark Eldareilla loppupelissä hyvin harvinainen. Muistaakseni tasan Reaver jetbiket, Grotesquet ja Haemonculukset saa sen. Syytä myös muistaa, että jos T value on 3(4) kuten Reaver jetbikeilla, niin instant kill lasketaan sen alhaisemman mukaan (eli S6+ negatoi FNP:n).


  DOH!!!!! Kyllähän mää niitä ammuin ihan vitusti esim. Rifleman Dreadin 2xTL autocannoneilla, mut enpä tajunnu, et instadeathiahan se tolla S7:lla olis jaellut!  :-X

 • on 1298382910:


  Nice! Harmaaritareita kun pääsisi pelaamaan rpg:nä...


  Huhtikuussa sitten ja Dark Heresyn tahdeissa:
  http://www.amazon.com/Dark-Heresy-Fantasy-Flight-Games/dp/1589947657/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1298574968&sr=8-10

 • C'Tandammed tankshock! 500 pointsia Necroneita (Lordi ja 20 Warrioria) lähti himaan kun niitä tankshockattiin Land Raiderilla ja Rhinolla ja heitin eläimellisen paskat 11 ja 12 leadershipeistä... Tasapeliin pääsin silti, joskin melkoisella väännöllä.
 • ^ Tossa deldar-pelissä (kakkosten kirous) Ravagereiden pudottamisen jälkeen suurimmat tappiot vastustajalle aiheutin tank shockaamalla.

 • on 1298823572:  C'Tandammed tankshock! 500 pointsia Necroneita (Lordi ja 20 Warrioria) lähti himaan kun niitä tankshockattiin Land Raiderilla ja Rhinolla ja heitin eläimellisen paskat 11 ja 12 leadershipeistä... Tasapeliin pääsin silti, joskin melkoisella väännöllä.


  Joo. Alussa tuntui siltä että tankkiarmeijalla gauseja vastaan tulee turpiin, mutta kun piti lähteä vaunuilla herdaamaan warrioreja flamestormien eteen niin se tank shock "meni vähän yli". Ja valmiiksi routtaavan yksikön yli uudestaan shokkaaminen on vaan niin siistiä!
Sign In or Register to comment.