Joulukuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta.

Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Miten päästä toimintaan sisälle?

edited January 1970 in Yleinen keskustelu
Eli kuten sanoin toisaalla, Tuukka ja Kari houkuttelivat rekisteröitymään keskustelualueelle puhuttuaan vakuuttavasti yhdistyksen ansioituneesta toiminnasta.

Olisiko ehdotuksia tapahtumista missä olisi hyvä tutustua yhdistyksen toimintaan paikan päällä? Ettei heti ensimmäisenä tarvitsisi ilmoittautua useaa päivää kestävälle leirille, jotka näyttävät olevan pääasialliset kalenterista löytyvät tapahtumat. :)

Comments

 • Nykyään toiminta muodostuu lähinnä juuri noista leireistä (ja tästä keskustelupalstasta). Kari ja Tuukka (ja Janne) ovat myös figukerhoa tjsp. pyörittäneet, mutta tämän varmaan tiesitkin.

  Paras tapa tutustua toimintaan on tulla piipahtamaan leirillä, esimerkiksi heinäkuun lopun viikon mittaisella kesäleirillä Kesärinteellä. Vierailija saa hengailla leirillä yhden vuorokauden ilmaiseksi, nimenomaan tutustumassa toimintaan, eli tsekkaa sellainen päivä joka itsellesi parhaiten sopii, ja tule tarkistamaan meininki. Monet GM:t huutelevat tällä palstalla leirillä pelattavista peleistä, eli toki voit jo yrittää tunkea johonkin peliin etukäteen mukaan tämän palstan kautta. Eli ei tarvitse samantien koko viikkon leiriin sitoutua.

  (vaikka seuraava kalenteriin merkitty leiri on Märkiön leiri, niin silti suosittelisin ensivisiitiksi "normaalia" Kesärinteen leiriä...toi kerran vuodessa oleva Märkiön leiri on aina vähän spessumpi tapaus, eikä anna ehkä parasta kuvaa normaalista leirimeiningistä, ja koska Märkiössä kerätään erillinen leirimaksu, jota muilla leireillä ei siis kerätä, en tiedä miten tuo normisääntö, jonka mukaan yhden vuorokauden saa tutustua meininkiin ilmaiseksi, Märkiön tapauksessa menee...MUTTA toki sinne Märkiöönkin saa tulla, mutta pitää sitten varautua kaivamaan kuvetta ja siihen, ettei meininki ole ihan perus)
 • Kiitos! Pitää seurata tilannetta.
 • Ja mikäli tarvitsee saada jostain asiasta lisätietoa ihan henk. koht. niin jäsenhankinvastaavana autan mielelläni numerossa 0400-611766. :)
 • Kaveri joka olisi mahdollisesti halukas liittymään katseli meidän sivuja ja sille heräs pari kysymystä joihin en tiennyt vastausta:

  1) "Leirisäännöt - Tarkista, että sinulla on voimassa oleva vakuutus kun tulet leirille."
  Mihin vakuutukseen tässä viitataan?

  2) Miksi etusivulla jäseneksi liittyminen on harmaalla? eli siis sitä ei voi painaa.

 • on 1343836482:


  Kaveri joka olisi mahdollisesti halukas liittymään katseli meidän sivuja ja sille heräs pari kysymystä joihin en tiennyt vastausta:

  1) "Leirisäännöt - Tarkista, että sinulla on voimassa oleva vakuutus kun tulet leirille."
  Mihin vakuutukseen tässä viitataan?

  2) Miksi etusivulla jäseneksi liittyminen on harmaalla? eli siis sitä ei voi painaa.


  1. Vaikka kurryllä onkin jonkin sortin vastuuvakuutus, lähtökohta on että jokainen maksaa itse omat tötöilynsä, jos tällaista sattuu. Tai jos sattuu leikkaamaan käteensä patongilla, on turha tulla kurryltä huutelemaan rahaa. Näin tälleen yksinkertaistettuna, eiköhän melkein jokaisella ole jotain kautta joku vakuutus, vai?

  2. Paha sanoa mitään suurempaa syytä, jos ei käteisellä halua tutustumiskautensa jälkeen maksaa, kurryllä on pankkitili johon voi laittaa rahaa, eikä se vaadi sen suurempia souveja. Kuitti mukaan jos tilille maksaa siltä varalta että ei tarvitse alkaa sen suuremmin ihmettelemään kuka on maksanut ja mitä.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!