Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Venäjän kielen oppimispeli hakee testaajia ja rahoitusta

edited January 1970 in Tori
Hei kurrylaiset! Olen kehittämässä uutta korttipeliä venäjän kielen oppimiseen. Ajattelin pitää jossain vaiheessa testipelisession, jossa voitaisiin hioa sääntöjä sellaiseen suuntaan, että venäjää osaamattomatkin pääsisivät pelissä alkuun. Voitte ilmoittautua testaajiksi kommentoimalla tai yksityisviestillä. Peliä voi ennakkotilata Mesenaatti-kampanjamme kautta ja kuulumisiamme voi seurata Facebookissa ja LinkedInissä.

Pelin joukkorahoituskampanja: http://mesenaatti.me/hamstraajat/

Firman LinkedIn-sivu: https://www.linkedin.com/company/avellana-learning-oy

Pelin Facebook-sivu: https://www.facebook.com/hamstraajat/

Joukkorahoituskampanjan Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/799136820192165/

Pelin nettisivu: http://www.hamstraajat.fi/

Comments

 • Jos en olisi lukenut kyseistä kieltä useampaa vuotta, olisin ilmoittautumassa. :)
 • Kiitos vastauksestasi!

  Venäjän kielen taidosta ei ole periaatteessa haittaa, koska testausta tarvitaan myös ääntämisohjeiden oikeellisuuden ja sanojen oikeinkirjoituksen suhteen.
 • Testipelaajia löytyy aika varmasti useampia, jos tulet peliä demoamaan jollekin yhdistyksen pelileireistä.

 • on 1456943547:


  Testipelaajia löytyy aika varmasti useampia, jos tulet peliä demoamaan jollekin yhdistyksen pelileireistä.


  Totta! Ei muuta kun demopelit pystyyn joskus siinä alkupäivän hiljaisina tunteina.
 • Kiitos vastauksista!

  Pidämme testipelisession Sellon kirjastossa Espoossa torstaina 17.3. Suomen Lautapeliseuran avoimessa peli-illassa noin klo 17 alkaen. Tervetuloa! Harkitsen myös Kurryn pääsiäisleirille osallistumista, mutta pääsiäisenä olisi niin paljon muutakin tekemistä ja kilpailevia pelitapahtumia.
 • Demopeli pidetään tosiaan Sellon kirjastossa Espoossa Suomen Lautapeliseuran peli-illan yhteydessä. Lautapeliseura kokoontuu kirjaston toisessa kerroksessa, jonne pääsee pääovesta vasemmalla olevia portaita pitkin. Kun nouset portaat ylös, käänny vasemmalle, niin pääset huoneeseen jossa pelikerho kokoontuu. Voin laittaa opasteita seinille jos kirjasto sallii.
 • Pelin demoversio on nyt ladattavissa nettisivuillamme: www.hamstraajat.fi
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!