Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Jäsenyys yhdistyksessä

Jäsenmaksu 2017

Jäsenmaksu on varsinaisilta jäseniltä on 10 euroa, erillistä liittymismaksua ei peritä. Nuorisojäseniltä ei peritä jäsenmaksua, eikä erillistä liittymismaksua. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 200 euroa.

Leirimaksut 2017

Leirimaksu viikonloppuleireiltä on 10,00 euroa varsinaisilta jäseniltä ja 5,00 euroa nuorisojäseniltä. Pääsiäisleirin leirimaksu 10 euroa varsinaisilta ja 5 euroa nuorisojäseniltä. Märkiön leirin leirimaksu on 20 euroa kaikilta osallistujilta. Kesäleirin leirimaksu on 10 euroa varsinaisilta ja 5 euroa nuorisojäseniltä.

Leirien ajankohdat löytyvät Leirit 2018-aiheesta

Jäsen- ja leirimaksujen maksaminen

Jäsen- tai leirimaksuja ei enää oteta käteisellä vastaan, vaan maksut on suoritettava yhdistyksen tilille.

Tilinumero on FI11 5132 0520 0428 62 (OP 513205-242862).

Miten liityn jäseneksi?

Jäseneksi liittyminen on helppoa - ilmoitat yhdistyksen sihteerille nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, sekä maksat yhdistyksen vuosittaisen jäsenmaksun. Ilmoita sihteerille myös tämän keskustelupalstan käyttäjätunnuksesi, jos olet rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Sihteerin yhteystiedot löydät Hallitus-aiheesta.

Miten voin tutustua toimintaan?

Voit tulla tutustumaan yhdistyksen leiritoimintaan ilmaiseksi yhdelle leirille ilman sitoumuksia tai leirimaksuja. Tämä on helppo tapa tutustua yhdistykseen, sillä roolipelileirit ovat yhdistyksen ydintoimintaa.

Mistä saan lisätietoa?

Voin esittää kysymyksia Yhdistysasiat-aiheessa kun olet ensin rekisteröitynyt tälle keskustelupalstalle.

Voit myös lähettää sähköpostia hallituksen toimihenkilöille (yhteystiedot löydät  Hallitus-aiheesta.)
Tagged:
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!