Anna Niemelä (TalentSuomi)

From Karriviki

Yleistä

Anna Niemelä Talent FIN.jpg

Anna on Rovaniemeltä kotoisin oleva nuori nainen, joka aloitti rajavartijan uransa Raja-Joosepin asemalla. Siirtyi vuosi sitten pääkaupunkiseudulle Helsingin sataman rajatarkastukseen. Sosiaalisen, tunnollisen ja ahkeran työntekijän maineessa, jolla on poikkeuksellisen hyvä kasvomuisti. Harrastaa vapaa-ajallaan jalkapalloa ja konsolipelejä, jälkimmäisistä erityisesti Assassin's Creed -pelisarjan suuri fani.

Anna on noin 165 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan leveähartiainen ja hiukan poikamainen. Mustat, lyhyet hiukset ja hyvin tummat silmät. Ulkonäkö ja yleinen olemus helposti mieleen jäävä.

Kyvyt

Anna on yliluonnollisen vahva, nopea ja kestävä. Hän pystyy nostamaan valtavia painoja, liikkumaan nopeasti ja kestää näitä voimia telomatta itseään epähuomiossa. Voimakkuuden ja nopeuden rajoja ei ole vielä testattu, koska kuntosaleilla tankoihin ei yksinkertaisesti mahdu tarpeeksi painoja ja nopeuksia ei ole edes yritetty mitata. Anna yrittää aktiivisesti opetella hallitsemaan voimiaan, jotta erityisesti stressitilanteissa ovenkahvat eivät jäisi käteen ja ihmisiä ei tulisi satutettua vahingossa.

Puhtaasti fyysisten kykyjen lisäksi Anna pystyy "keventämään" ruumiinpainoaan siten, että kykenee helposti uskomattomiin akrobaattisiin temppuihin, sekä putoamaan hallitusti ja turvallisesti hyvinkin korkealta. Anna on erityisesti harjoitellut näiden kykyjensä yhdistämistä muihin fyysisiin erikoiskykyihinsä siten, että kykenee kiipeämään melkein missä tahansa, juoksemaan pitkin kapeita oksia ja ikkunalautoja ja liikkumaan kolmiulotteisestaa maastossa kissamaisen ketterästi.

Muuta

Ainoana yleisesti tunnettuna AY421 lennosta elossa selvinneenä nuorena naisena Annalle kertyi pian lennon jälkeen runsas "fanijoukko" Facebookissa. Hän on toistaiseksi hoitanut julkisuuden hallintaansa ajatuksella "Facebook on mun Tinder", eli postaa sivuilleen nykyisin lähinnä valokuvia ja ottaa vastaan kaveripyyntöjä jos naama yhtään kiinnostaa.

Ottanut äskettäin löydetyn uuden AY421 selviytyjän, "Leenan", luokseen asumaan ja yrittää vaihtelevalle menestyksellä toimia isosiskona nuoremmalle tytölle.