Main Page

From Karriviki

KARRIVIKI

Karriviki on Kurryn jäsenten käyttöön tarkoitettu wiki. Karrivikin ideana on tarjota yhdistyksen pelinjohtajille paikka, mihin peleihin liittyvää materiaalia voi koota. Karriviki antaa mahdollisuuden myös pelaajille osallistua kampanjoiden syventämiseen luomalla esimerkiksi hahmoihin liittyvää 'syventävää' materiaalia.

Jos Karrivikin sisältö tuntuu puutteelliselta, niin kirjaudu sisälle ja aloita kirjoittaminen...

HUOM! Rekisteröityminen vikiin on tällä hetkellä pois käytöstä. Jos tarvitset käyttäjätunnuksen vikiin, pyydä käyttäjätunnusta sähköpostilla osoitteesta admin@kurry.fi.

Käyttö

Karrivikin sisältöä voi selata ilman tunnuksia, mutta sisällön luontia ja muokkaamista varten wikiin pitää rekisteröityä ja kirjautua sisälle. Yhteenliittymä Karrivikin ja keskustelupalstan välillä luodaan myöhemmin, käyttäkää tässä wikissä samaa sähköpostiosoitetta ja käyttäjätunnusta kuin keskustelupalstalla.

Vaikka tässä wikissä on WYSIWYG editori (Visual editor) käytössä, niin joitakin wiki-tekstin ominaisuuksia käyttääksesi sinun on pitää tietää miten wiki-sivuja muokataan. Perusohje eri muotoiluille löytyy suomenkielisen wikipedian ohjesivulta.

Kampanjat

Oikopolut

Kategoriat

Kaikki sivut

Yhdistyksen kotisivut ja keskustelupalsta : Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry