Kapeanmeren Kevät (Tulen ja Jään Laulu)

From Karriviki

Westeros and Essos new map.jpg

Suunnitelma on uskalias. Rautavaltaistuin on ajautunut umpikujaan Seitsemän uskon kanssa ja on lähes kykenemätön valvomaan valtakuntaa. Meren toisella puolen, Essoksessa, vanhan vallan viimeisen perillisen Daenerys Targaryenin sanotaan valloittaneen lukuisia kaupunkeja ja keränneen valtaisan armeijan itselleen. Tarinat sanovat, että tytöllä on kolme ilmielävää lohikäärmettä. Jotkut sanovat Meereenin kuningattaren olevan uudelleensyntynyt Aegon Valloittaja. Toiset sanovat hänen olevan verenhimoinen hirviö, joka kylpee surmaamiensa lasten veressä säilyttääkseen kauneutensa.

Oli totuus mikä tahansa, vanhat suvut muistavat vielä ajat, jolloin lohikäärmeet hallitsivat sotakenttiä. Nämä suvut eivät olisi vanhoja elleivät ne olisi oppineet pelaamaan peliä riittävän varovaisesti. Joskus turnajaisissakin kannatti lyödä vetoa molempien puolesta. Mikäli tyttö lohikäärmeineen ei koskaan ilmestyisi Westerosin rannoille kapina Rautavaltaistuinta vastaan Targaryenien lippua liehuttaen olisi suorastaan rikollista hölmöyttä. Mutta mikäli lohikäärmeet olisivat todella tulossa vain hölmö asettuisi kentälle niitä vastaan.

Kaksi sukua, Hyrnet ja Manningit, vasalleineen päättivät yhdistää voimansa ja perustaa kauppakomppanian jonka mandaattina olisi muun muassa pitsin ja päärynäbrandyn kauppaaminen Myrin ja Tyroshin vapaakaupungeista Dornen kautta Lakeudelle. Kauppakomppania tulisi toimimaan Myrin, Tyroshin ja Lysin vapaakaupunkien välisillä Kiistellyillä Mailla. Kaupassa oli mahdollisuus valtaviin voittoihin, mutta vähintään yhtä tärkeää olisi se, että komppania perustetaan juuri sopivasti sille alueelle, jonka kautta Daenerys Targaryen armeijoineen ja lohikäärmeineen todennäköisesti joutuisi kulkemaan mikäli tämä päättäisi matkata Westerosiin...

Yleiset aiheet

Talous

Sodankäynti, aseet ja armeijat Westerosissa

Sodankäynti, aseet ja armeijat Essoksessa

Laki ja oikeus

Legendat

Uskonto

Sodat

Astinkivien Sota (300 - AL)

Sukuja, Kaupunkeja, Kauppahuoneita ja Palkkasoturikomppanioita

Tuliluumun Kauppahuone

Lysin vapaakaupunki liittolaisineen

Tyroshin vapaakaupunki liittolaisineen

Myrin vapaakaupunki liittolaisineen

Volantiksen vapaakaupunki liittolaisineen