Punatähti, Sinikuu (Lohikäärmeen laulu)

From Karriviki

"PUNATÄHTI, SINIKUU" on Lohikäärmeen Laulun maailmaan sijoittuva roolipelikampanja.

Esittely

Punatähti, Sinikuu-kampanja kertoo ryhmästä ritareita, sotilaita ja seikkailijoita, jotka sotkeentuvat kahden salamyhkäisen organisaation väliseen konfliktiin. Kampanja seuraa hahmojen toimia erilaisilla sotaretkillä ja muilla tehtävillä, jossa väkivalta eri muodoissaan on usein hyvin lähellä, samoin kuin harhautukset ja valheetkin.

Osapuolet

Pelaajahahmot

Arvon Ritari Varnard Jegobinan (PPP)
Talvenmaalainen ritari Jegobinin suvusta. Varnard haluaa erottautua sukunsa maineesta ja tavoista, ja palauttaa suvun kadotettu soturien elämäntapa ja ritarien kunnia. Tostaiseksi Varnard on tavoitteessaan onnistunut, häntä työllistäneet vaikutusvaltaiset aateliset ovat olleet vaikuttuneita Varnardin tavasta suorittaa hänelle annetut tehtävät.
Varnard on rohkea, päättäväinen ja suorapuheinen ritari, joka välillä onnistuu peittämään pehmeät kohtansa kyynisellä ja joskus jopa ivallisella tavalla kohdata maailmaa. Nostalgikko, vaan ei haaveilija.
Kersantti Marcus Vergel (Kari)
Marcus on entinen rengasvaltalainen ritari, joka karkoitettiin aikoinaan kotimaastaan. Marcus elättää itseään myymällä soturin taitojaan tarvitsijoille, elättäen edelleen etäistä unelmaa paluusta ritarien luokkaan.
Julius Kayes (Anry1600)
Entinen rengasvaltalainen gladiaattori. Marcuksen "vasen käsi".
Dimiter (GrandMoff)
Pitkä, komea mies. Dimiter tuo välillä mieleen maata kiertelevän elämän kaltoin kohteleman irtolaisen, välillä nokkelan kirjurin ja välillä hän vain aiheuttaa pelkoa ohikulkijoissa. Noidan poika, jota varjostaa synkkä seuralainen.
Geral (Vessu)
Romandesta syntyisin oleva, nykyään Talvisolan kaupungissa asuva sekatavarakauppias.

Muut päähenkilöt

Koro Keihäsmies
Entinen Marcuksen "asepoika". Koro on ehtinyt nähdä yhtä jos toista viimeisen reilun vuoden aikana. Poika on muuttunut nuoreksi mieheksi, ja vaikka Marcus ja Julius Koroa vielä poikana kohtelevatkin, on Koro kuitenkin kokenut enemmän ja saanut kovempaa sotilaskoulutusta kuin mitä monet asemiehet koskaan elämänsä aikana.


Sinikuu

Sinikuu
(kuvaus tulossa)

Punatähti

Punatähti
(kuvaus tulossa)


Muita henkilöitä

Maaherra Jiges
Bilonin maaherra Jiges, Hurironin sukua. Varnard oli Jigesin palveluksessa tilanhoitajana yhden talven ajan.

Tärkeät paikat

Maanloppu, Varak
Varakin eteläisin niemenkärki, paikka johon kaikki maa loppuu. Paratiisinomainen hiekkaranta, jota ympäröi kolmelta suunnalta loputon meri. Arvon neiti Sielenian viimeinen leposija.
Rakkokallion kylä
...