Delta Green-Lost in the Dark Operation Convergence Report by Agent Robert

From Karriviki

(In Finnish)

Convergence

Tapahtuma-aika: 4.5.1998

Tapahtumapaikka: Groversville, Tennesee.

Operaatioon osallistuneet: Agentit Robert ja Richard, Anthony Norland, Theodore Weeden, Edgar Smith.

Yhteenveto: Tutkimuksia liittyen Groversvillen pikkukaupungin outoihin tapahtumiin.

Saatuamme Richardin kanssa ohjeet Lauralta koota ryhmä tutkimaan outoja tapahtumia, joihin FBI-agentti Derringer oli törmännyt, otin yhteyttä EPA-agentti Norlandiin ja entiseen FBI-agentti Weedeniin, jotka olivat ennenkin avustaneet meitä vastaavanlaisissa tutkimuksissa. Yritin myös tavoittaa professori Smithiä, koska arvelin hänen erityistaidoistaa olevan hyötyä tulevissa tutkimuksissa, mutta tuloksetta.

Matkustimme ohjeiden mukaisesti ja sovitulla tavalla Knoxvilleen tapaamaan agentti Derringeriä paikalliseen FBI:n toimistoon. Täällä saimme kuulla FBI:n pidättäneen nuoren miehen nimeltään Billy Ray Spivey epäiltynä useista huoltoasemien ryöstöistä eri osavaltioiden alueella sekä vähintään yhdestä henkirikoksesta. Saimme myös nähdä turvakameran nauhoittamaa kuvaa yhdestä edellämainituista ryöstöistä, joka vakuutti meidät siitä, että Spiveylle oli tapahtunut jotain, jonka ansiosta hänen fyysiset voimansa olivat kasvaneet epänormaaleihin mittasuhteisiin.

Spiveyn kuulusteleminen ei tuottanut juurikaan tulosta hänen tuskaisen ja sekavan tilansa takia. Ilmeisesti ryöstöjen motiivina oli nimenomaan ollut kipulääkkeiden hankkiminen. Spiveya tutkineiden lääkäreiden raportteihin tutustuminen kuitenkin paljasti, että hän oli joutunut jonkinlaisten mikrokirurgisten operaatioiden kohteiksi, joissa osia hänen kehostaan oli korvattu tuntemattomalla materiaalilla, jonka ansiosta hänen fyysinen suorituskykynsä oli kasvanut huomattavasti. Tämä materiaali oli Derringerin mukaan parhaillaan FBI:n laboratoriossa analysoitavana.

Tutustuttuamme tilanteeseen Knoxvillessa ja hankittuamme tarvittavat ajoneuvot siirryimme Groversvilleen, missä Spiveyn koti, mistä hän oli kadonnut reilua viikkoa aikaisemmin, sijaitsi. Groversville paljastui pinnalta katsoen varsin idylliseksi pikkukaupungiksi lukuunottamatta alueella tehtyjä lukuisia UFO-havaintoja. Kyselyt Spiveyn ystävien keskuudessa eivät paljastaneet muuta olennaista kuin sen, että hänen tyttöystävänsä Jane Allen oli myös kateissa. Tässä vaiheessa professori Smith otti yhteyttä minuun ja liittyi tutkimusryhmäämme. On myös paikallaan mainita tässä vaiheessa eräs häneen liittyvä tapaus, jota en ensin osannut pitää mitenkään olennaisena, mutta joka myöhempien tapahtumien valossa saattoi sellainen olla. Professori Smith oli tutkimuksiemme aikana viettänyt paljon aikaa tutustumalla kaupunkiin ja sen ympäristöön yksin jalan. Myöhemmin hän tuli kertomaan minulle kärsivänsä ummetuksen oireista. Normaali lääkitys ei kuitenkaan tuntunut tepsivän tähän vaivaan ja Smithin ruokahalu tuntui myös kasvaneen tavanomaista suuremmaksi. Ikävä kyllä en myöhemmin saanut Smithin katoamisen takia mahdollisuutta varmistaa asiaa, mutta epäilen hänen joutuneen Greyden kaappamaksi ja mahdollisesti samankaltaisten kokeiden kohteeksi kuin Spivey.

Päätimme ottaa selvää paljon keskustelua herättäneistä UFO-havainnoista ja öinen päivystämisemme paikallisella vesitornilla palkittiinkin varsin pian. Saimme omin silmin todistaa omituista valonäytöstä taivaalla, joka ilmeisesti päätellen siitä, että vastaavia havaintoja ei oltu tehty läheisten piirikuntien alueella, ei voinut tapahtua kovinkaan kaukana.

Myöhemmin palattuamme motellille havaitsimme, että meitä tarkkailtiin samaisen rakennuksen toisesta huoneistosta. Päätimme tutkia asian ja teimme omituisen havainnon. Löysimme kyseisestä huoneistosta hysteerisen Jane Allenin ja ruumiin, joka paljastui Scott Adamsiksi, paikalliseksi UFO-tutkijaksi. Huoneisto oli jostain syystä täysin pimennetty. Siirrettyämme Jane Allenin turvaan omaan huoneistoomme aloimme selvittää vainajan kuolinsyytä. Emme kuitenkaan ehtineet edes aloittaa ennen kuin havaitsimme, ettemme olleet yksin huoneistossa. Adamsin kuoleman oli ilmeisesti aiheuttanut pala samaa materiaalia, jota löytyi myös Spiveyn kehosta. Tämä materiaali vaikutti olevan kuitenkin jollain tapaa elossa. Saimme sen suurella vaivalla vangittua improvisoiduilla välineillä.

Ennenkuin ehdimme tehdä muuta motellillemme ilmestyi kuin tyhjästä joukko jonkin UFO-kanavan toimittajia, jotka olivat olleet ilmeisesti Groversvillessä tutkimassa paikallisia valoilmiöitä. Selvitimme tilanteen kunnialla ja jätimme professori Smithin rahoittelemaan paikallisia, samalla kuin itse veimme todistusaineiston sekä Jane Allenin turvaan. Tämä oli myös viimeinen kerta kuin näin Smithin.

Päätimme tapahtuneen jälkeen vaihtaa tukikohtamme kauempana Groversvillestä sijaitsevaan motelliin. Jane Allenin kanssa keskusteleminen ja hänelle tehty perusteellinen terveydentarkastus paljastivat hänen olevan raskaana. Raskaus vaikutti kuitenkin edenneen paljon pidemmälle kuin mitä sen olisi kuluneen ajan perusteella pitänyt. Vangitsemamme materiaalin luovutimme agentti Derringerin haltuun.

Samoihin aikoihin saimme lähetyksen FBI:lta (Derringerin kautta), missä oli heidän laboratorioissaan kehitettyä kemikaalia, jota pystyi käyttämään Spiveynkin kehosta löytyneen materiaalin tunnistamiseen. Kemikaalin käyttö paljasti hyvin huolestuttavan seikan. Koko Groversvillen vedenjakelujärjestelmä oli materiaalin saastuttamaa ja sitä myöten koko väestö ja ryhmämme oli altistunut sille. Tieto oli ilmeisesti hieman liikaa ex-agentti Weedenin psyykkeelle ja katsoimme parhaaksi jättää hänet motellille vahtimaan Jane Allenia samalla kuin loppuryhmä lähti selvittämään valoilmiöiden alkuperää.

Seurasimme valoilmiöitä maaseudulle, missä ne yhtäkkiä hävisivät. Saimme kuitenkin rajattua tutkittavan alueen muutamaan maatilaan. Ikävä kyllä Weedenin henkinen tila paljastui vielä arveltua heikommaksi kuin havaitsimme hänen jättäneen asemapaikkansa ja seuranneen meitä jostain järjettömästä syystä kaupungin ulkopuolelle. Tuon tapauksen jälkeen aloin vahvasti epäilemään hänen tutkimuksiin mukaanottamisensa järkevyyttä.

Seuraavana yönä palasimme tutkimaan maatiloja ja ex-agentti Weeden vaikutti tulleen sen verran järkiinsä, että uskalsimme jättää hänet vielä kerran motellillemme pitkällisen keskustelun jälkeen. Tutkittuamme muutaman autiotilan ilman tuloksia lähestyimme yhtä, jonka ikkunoista havitsimme outoa valoa. Richard kiipesi varovasti tikkaita pitkin vilkaisemaan ikkunasta sisälle muiden odottaessa suojassa. Jostain edelleen minulle tuntemattomasta syystä Richard päätti avata tulen pistoolillaan sisällä olijoita kohti, vaikka kyseessä piti olla pelkästään tiedusteluretki. Sisältä vastattiin tuleen jonkinlaisella sähköaseella, josta Richard sai kuolettavan osuman. Seuranneessa lyhyessä tulitaistelussa surmasimme muutaman Greyn, mutta päätimme kuitenkin agentti Norlandin kanssa perääntyä, koska meillä ei ollut kunnollista kuvaa siitä mitä meillä oli vastassamme. Sovimme, että minä kävisin hakemassa automme ja agentti Norland odottaisi raskaammin aseistettuna Richardin ruumiin kanssa maatilan lähellä suojassa. Ehdittyäni autoille sain kuitenkin huomata jonkun sabotoineen niitä. Ennen kuin ehdin lähteä takaisin Norlandin luokse havaitsin autoiltamme maatilan suunnassa jälleen saman valoilmiön, jota olimme seuranneet ja joka oli mitä ilmeisimminkin Greyden alus.

Kun tapasin Norlandin uudelleen hieman myöhemmin sain kuulla häneltä omituisen tarinan. Hän kertoi maatilalle saapuneen helikopterilla ryhmän raskaasti aseistettuja miehiä, jotka olivat kertoneet työskentelevänsä hallitukselle. He olivat tuhonneet maatilan, mutta jättäneet Norlandin jostain kumman syystä henkiin, vaikka tämä oli todistanut tapahtumaa. Vaikka minulla ei olekaan mitään erityistä syytä epäillä Norlandin puheiden todenperäisyyttä, pidän kuitenkin todennäköisenä, että hän jätti ainakin jotain asiaan liittyvää kertomatta minulle. Minun täytyy pitää häntä jatkossa paremmin silmällä. Kaiken varalta.

Tämän jälkeen palasimme autoillemme Richardin ruumiin kanssa ja saimme korjattua ne kohtuullisen vähällä vaivalla. Suuntasimme sen jälkeen ensin Grovesvilleen, missä kerroin paikallisille viranomaisille Richardin kuolleen työtapaturmassa tutkiessaan maatilaa ja saatuaan sähköiskun vanhasta muuntajasta, joka aiheutti myös seuranneen kyseisen autiotilan tuhonneen tulipalon. Tämän jälkeen palasimme motellimme vain saadaksemme tietää, että samat maatilalla käyneet kommandot olivat vierailleet myös siellä ja vieneet Jane Allenin. Weeden oli pääosin kunnossa, vaikka olikin viettänyt pidemmän aikaa käsiraudoissa ja suukapulassa maaten.

Emme ehtineet juurikaan hengähtää ennenkuin aloimme havaita itsessämme oireita jonkinlaisesta taudista. Päätimme yrittää suunnata Knoxvilleen, mutta matkalla oireet kävivät niin rajuiksi, että meidän oli pakko ottaa yhteyttä USAMRIID:iin. Tässä vaiheessa mielikuvani käyvät sameiksi, mutta sain myöhemmin kuulla, että henkemme oli ollut aivan hiuskarvan varassa. Vietimme pitkän tovin sairaalssa ennen kuin meidät päästettiin vapaiksi ja pystyin kirjoittamaan tämän raportin. Professori Smithin kohtalosta en ole onnistunut saamaan selvyyttä ja hän on tämän kirjoitushetkellä edelleen kateissa.

-Agentti Robert