Delta Green-Lost in the Dark Operation Wise Man - Dockery's Report

From Karriviki

(In Finnish) OPERAATIO WISEMAN

AJANKOHTA:26.01.1998

PAIKALLA : ANTHONY NORLAND, JULIUS ESTEBAN, WEEDEN, MULLIGAN, EDGAR TIMOTHY SMITH, ORTIZ , RUSSEL WHIGET, 33 RED FANG TRIAD

TAPAHTUMAT:

ALKUNSA TÄMÄN OPERAATION TAPAHTUMAT SAIVAT VARSINAISESTI SIITÄ KUN ERÄS OPERAATTOREISTAMME OTTI YHTEYTTÄ JA ANTOI TEHTÄVÄN MINULLE. OLI KÄYNYT ILMI ETTÄ RIKOLLISJÄRJESTÖ NIMELTÄ 33 RED FANG TRIAD OLI TEHNYT SOPIMUKSEN TIETTYJEN IHMISTEN SISÄELINTEN TOIMITTAMISESTA VIELÄ TUNTEMATTOMALLE TAHOLLE. SAISIMME TEHTÄVÄÄN AVUKSI ERÄÄN FBI:N AGENTIN JOKA PITI KUITENKIN PITÄÄ SIVUSSA KAIKESTA TÄRKEÄSTÄ (AGENTTI WEEDEN). MEIDÄN, MINUN JA LÄÄKÄRIN OLI TARKOITUS MATKUSTAA SAAMILLAMME PAPEREILLA ARMEIJAN YHTEYSLENNOLLA.

SAAVUTTUAMME NYKIIN OTIMME YHTEYTTÄ SIKÄLÄISEEN YHTEYSHENKILÖÖN JOLTA SAIMME KAHDET PAPERIT. TOISISSA OLIMME FBI:N AGENTTEJA JA TOISET SILTÄ VARALTA ETTÄ TÖRMÄISIMME HENKILÖIHIN JOILLE FBI HENKILÖLLISYYTEMME EI MENISI LÄPI. KUITTASIMME WEEDENIN FBI:N TOIMISTOLTA JA RYHDYIMME TÖIHIN. ALUKSI MEIDÄN PITI SELVITTÄÄ KENELLE NÄMÄ SISÄELIMET OLIVAT MENOSSA JA MIHIN NIITÄ KÄYTETTÄISIIN. TÄMÄN TUTKIMUKSEN AIKANA TÖRMÄSIMME MULLIGANIIN JOKA OLI PAIKALLA TUTKIMASSA OUTOJA REKKOJA JOIDEN EPÄILI OLEVAN FEMAN ASIOILLA. SAIMME SELVILLE SEN VERRAN ETTÄ TAPAHTUMAT LIITTYIVÄT JOLLAIN TAPAA SALAPERÄISEEN HERRA ORTIZ:IIN. SISÄELIMET ILMEISESTI OLIVAT OLEELINEN OSA JOTAIN PIMEYDEN VOIMIEN MANAAMISEEN TARKOITETTUA RIITTIÄ.

SATTUMALTA OLLESSAMME MATKALLA PISTEESTÄ A PISTEESEEN B HAVAITSIMME PITKÄN LETKAN NÄITÄ VALKEITA REKKOJA. SEURASIMME NÄITÄ AUTIOMAAHAN JOSSA TAPASIMME PUISTON VARTIAN HERRA ANTHONY NORLANDIN. (JOSSAIN VAIHEESSA WHIGET JA SMITH LIITTYVÄT MYÖS KUVIOON) HÄN OLI JO JONKIN AIKAA TARKKAILLUT TAPAHTUMIA TÄSSÄ KYSEISESSÄ PAIKASSA.

REKAT PURKIVAT JOTAIN JOKA MYÖHEMMIN PALJASTUI RUUMIIDEN HÄVITTÄMISEEN TARKOITUTETUKSI HAPOKSI. AIKAMME TARKKAILTUAMME MEIDÄT HAVAITTIIN JA TILANNE KEHITTYI TULITAISTELUKSI JOSSA OSA RIKOLLISISTA PÄÄSI KARKUUN. TUTKITTUAMME RIKOSPAIKAN TOTESIMME ETTÄ SITÄ OLI KÄYTETTY TILATTUJEN ELINTEN IRROITTAMISEEN RUUMIISTA JA RUUMIIDEN HÄVITTÄMISEEN.

LOPPUTULOS:EMME KYENNEET ESTÄMÄÄN MURHIA EMMEKÄ RITUAALIA.