Delta Green-Lost in the Dark Report Prometheus Operation Fimbulvinter

From Karriviki


Tarkoituksena oli tutkia Fimbulvinter-tapahtumiin liittyviä outouksia.

Teatteri Avalon: Aloitimme tutkimalla tilannetta Avalon-teatterissa jossa tapahtuma järjestettiin. Ulkopuolella tapahtunut valvonta ei paljastanut mitään erityistä, juhlijoita kulki koko ajan sisään. Portsari kuului Arjalaiseen Veljeskuntaan tatuointiensa, eli todennäköisesti ainakin osa turvallisuushenkilöstöstä oli aseistautunutta ja/tai sekaantunut vankila/prätkäjengeihin tai muuhun vastaavaan järjestytyneeseen väkivaltaiseen ryhmittymään.

Sisältä paikka näytti tyypilliseltä epävirallisesta keikkapaikalta, poikkeuksena hätäuloskäynnit joita ei oltu lukittu tai peitetty. Palotarkastusta tila ei tietenkään olisi läpäissyt.

Tapahtuma vaikutti monessa suhteessa normaalilta keikalta (bile)huumeita myytiin melko avoimesti, tosin yleisö ei niinkään tanssinut kuin liikkui hitaasti musiikin tahtiin.

Viimeisen muistikuvani itse tapahtumasta oli kun DJ Carcass aloitti settinsä. Seuraava osuus on subjektiivinen kokemukseni tapahtumasta ja ymmärrän hyvin että mitään alla olevaa ei ole tapahtunut.

Havaitsin yht'äkkiä siirtyneeni täysin toiseen paikkaan. Olin pimeässä, talvisessa metsässä, jossa ainoa valonlähde oli tähdet ja kuu. Ulkona oli äärimmäisen kylmä. Seuraavaksi näin kuin joku musta, varjomainen hahmo "söi" kuun taivaalta.

Yritin pitää itseni lämpimänä liikkumalla, ja vaelsin pitkän aikaa metsässä löytämättä reunaa. Lopulta voimani ehtyivät ja Jäin hankeen makaamaan. Tuntui kuin olisin viettänyt päiviä maaten hangessa, tuntien samalla kuinka jäädyin paikalleni. (Tämä ei tietenkään voi pitää paikkansa sillä hypotermia olisi pitänyt huolen siitä että tajuntani olisi lähtenyt melko nopeasti) Jäin tuijottamaan tähtitaivasta, josta en tunnistanut tähtikuvioita, yrittäen painaa siinä olleet kuviot mieleeni (piirros liitteenä)

Seuraavaksi heräsin motellihuoneesta jonka olin jakanut Poseidonin kanssa ja hän kertoi että aikaa oli mennyt vain muutamia tunteja.