Delta Green-Lost in the Dark Report Prometheus Operation Night Owl

From Karriviki

Operation Night Howl report draft by Prometheus

La 25.3. Operaatio kutsuttu kokoon

Tapasimme kontaktimme Irenen motellissa 26.3 (Paikka: Mill Village, Waterbury). Irene kertoi että viime viikolla kaksi metsurifirman (Weston Logging Consortium) maanmittaajaa olivat kadonneet torstaina (Anthony Parker ja Robert Carlson). Kadonneet oli viimeksi havaittu Owls Head Mountainilla. Näiden jäljet oli löydetty menevän paikalle, mutta ei poistuvan.


Syy meidän kutsumiseen paikalle selvittämään asiaa oli että hän halusi meidän sulkevan pois mahdollisuuden, että parin (v1996) vuoden takainen tragedia ei toistuisi jossa moni ihminen oli saanut surmansa. Irene ei ollut valmis kertomaan yksityiskohtia ja sanoi ettei osallistu tähän tutkintaan ettei hän "pilaa" meidän näkemystä ennakkoluuloillaan. Paikalliskontakteiksi hän antoi kaksi nimeä: apulaisseriffi Fizgerald ja paikallinen intiaani Vanha Thomas (Thomas Waban).


Aloitimme tutkimukset. Tutkimusten aikana meille selvisi että paikallisilla intiaaneilla oli paljon legendoja Hiljaisista (Silent Ones) eli Mi-Go:ista kuten ne toisella nimella tunnetaan. Löysimme jopa riitin jolla niitä voi kutsua ja se todennettiin toimivaksi (kts. Kohtaaminen Hiljaisten kanssa), mutta alla lista löydöksistämme:


Paikallinen vanha viinatrokari (s 1903) Bruce "Cooter" McGee oli todennäköisesti murhannut maanmittaajat. Saatuaan vatsasyöpädiagnoosin 1930-luvulla, hän oli ilmeisesti tehnyt Mi-Go:jen kanssa sopimuksen ja hän oli myöhemmin tullut 50-luvulla hulluksi ("äänet vuorilla käskivät tappamaan") ja lobotomisoitu, paennut hankeen ja julistettu kuolleeksi. Tapasimme hänet ja hän halusi vapautusta tuskastaan (=kuolla) ja Mi-Goilta saamallamme laitteella tämä onnistui


Vuoden 96 tapahtumat taas johtuivat siitä, että panostajat olivat tehneet seismisiä mittauksia räjähteillä kivikehien luona (jotka olivat Mi-Go:jen luomia, mutta joidenkin toisten käytössä). Mi-Go:ilta saamamme tiedon mukaan siellä toiminut olento oli "Kivikehien suuri suojelija, Jumalattaren tytär". Tämä ongelma on hoidettu pois päiväjärjestyksestä.


Kohtaaminen Hiljaisten kanssa

Ensimmäinen kohtaaminen: Menin suorittamaan riittiä kivikehään. Poseidon ja Pope menivät ylärinteelle suojaamaan minua. Yllätyksekseni paikalle lensi Mi-Go ja se kysyi minulta mitä halusin. Mi-Goilta selvisi seuraavat asiat: Mi-Got loivat kehät "Energiavirtausten ohjausta varten" mutta eivät olleet toimineet alueella vuosikymmeniin, ainakaan 50 vuoteen. Eli siis joku muu taho oli vuoden 96 tapahtumien taustalla.

Selvitettyäni niille että tarkoituksenamme oli vapauttaa Bruce "Cooter" McGee ja toisaalta ratkaista kivikehien suojelun aiheuttama ongelma. Tietysti oli selvää että ne haluaisivat jotain vastapalvelukseksi tästä hyvästä.

Toinen kohtaaminen: Tiesimme että Siivekkäät halusivat "maan toteemivoimia, maan laseja tai metalleja mitä ihminen ei voi työstää". Poseidon oli onnistunut hankkimaan jostain viimeiset Enolsiksesta jääneet kristallit ja käytimme niitä kauppatavarana. Mi-Got olivatkin selvästi kiinnostuneita niistä ja kysyivät onko niitä lisää saatavilla ja aivan kuin ne olisivat olleet pettyneitä kun vastaus oli ei.

Joka tapauksessa Mi-got antoivat meillä näistä vastineeksi kaksi artefaktia: ensimmäisen käyttötarkoitus oli tappaa Cooter, ja toisen "deaktivoida läsnäolo, jumalatteren tyttären, näiltä kuudelta tasolta" eli tappaa tämä suojelija. Ensimmäisen käyttö oli selkeää, Cooterin otettua se hän takertui siihen kiinni, muuttui siniseksi ja kuoli. Toinen aktivoitiiin "fokusoimalla tietoisuus projektiolla" eli visualisoimalla toivottu lopputulos. Itse en siinä onnistunut, mutta Poseidon onnistui aktivoimaan laitteen ja tällä tuhoamaan v 96 hirviön.

Aivan viimeiseksi, vastoin parempaa esitin kysymyksen Mi-go:ille: "Miten voin olla turvassa". Pelottavaa kyllä, he vastasivat "Tottelemalla esimiehiäsi. He saavat käskynsä esimiehiltään jne." (Voiko tästä tehdä päätelmän, että näillä oliolla voi olla jonkinlaista vaikutusvaltaa Yhdysvaltain liittovaltion organisaation ylemmille tahoilla) ("Vai onko se tämä vain vainoharhaisuutta" kirjoitettu kynällä tämän viereen)

Tärkeitä huomioita

1) Mi-Got kykenevät häiritsemään sähköisiä laitteita ympäristössään. Radiomme ja yönäkölaitteemme lakkasivat toimimasta ko. olentojen saavuttua.

2) Riitti Mi-go:jen kutsumiseen on toimiva, mutta todennäköisesti ei toimi jos paikalle tulee monta henkilöä. Voi olla että se toimii vain näillä kivikehillä, tai sitten missä tahansa korkeissa paikoissa.