Epäkuolleet (Vampire the Requiem)

From Karriviki

Ventrue-perheen hallitsevasta asemasta huolimatta Vampyyrien politiikka, Dance Macabre, on ulottanut lonkeronsa myös Kairoon. Täällä se ei kuitenkaan ole niinkään jatkuvaa draaman tangoa, kuin hitaasti pinnan alla sykkivää tasaista rytmiä, jonka askeleet etenevät verkkaista tahtia.

Eurooppalaiset Suvut Kairossa

Denise d'Estrees

Denise d'Estrees.jpg

Daeva Lancae Sanctum
Flaamilaisneito. Tummasilmä. Sukkubus. Denise d'Estrees tunnetaan monilla nimillä, jotka kaikki kuvastavat ihailua hänen viehätysvoimaansa kohtaan. Denise on Daeva-klaania, näyttää juuri niin kauniilta ja viekoittelevalta, kuin klaanin maine on. Klaaninsa maineesta huolimatta ja hiukan yllättäen Denise on taustaltaan katolinen nunna ja uskonnontutkija, joka sai epäelämän lahjan erityisesti kirjallisten lahjojensa takia joskus 1800-luvun puolessa välissä. Hän on Lancae Sanctumin vanhin edustaja ja siten Kairon epäkuolleiden piispa. Erikoistunut tutkimaan Egypti ja Sudanin historiaa eritoten Kushin kuningaskunnan ajoilta. Lukee sujuvasti hieroglyfien lisäksi, vanhassa nuubian kielessä käytettyä koptilaisilla merkeillä täydennettyä unsiaalia ja meroiittista aakkostoa. Puhuu jonkin verran arabiaa ja kohtalaisien hyvin sekä Bejaa, että Dogolawia.

Denise d'Estrees ei kuitenkaan ole pelkkä kirjanoppinut tutkija, vaan on ehtinyt jossain vaiheessa (epä)elämäänsä saada oppia myös varietee- ja kabaree-taiteesta. Ainakin Denise kykenee halutessaan esiintymään uskottavasti myös nuorena miehenä. Tätä taitoa hän kertoo harjoitelleensa päästäkseen helpommin yliopistojen kirjastoihin, mutta kuten niin moni muukin asia neiti d'Estreesin historiassa tämänkin todenperäisyys on vain hänen oman kertomansa varassa.Angelica Montecalvario

Angelica Montecalvario.jpg

Toreador Daeva Ordo Dracul
Pitkä, näyttävä nainen, joka tuntuu lähes vaistomaisesti viettelevän kaikki, jotka hänen tielleen osuvat. Ollut Napolin Invictuksessa jo 1830-luvulla ja tuntee suurimman osan Kairon vanhemmista vampyyreista jo ennalta. Dance Macabren taituri, joka tekee siirtonsa hitaalla tahdilla kaikessa rauhassa ja muiden näkymättömissä.

Kuluneiden vuosien aikana Angelica on hitaasti, mutta varmasti kasvattanut vaikutusvaltaansa Kairon yökerhoissa, teattereissa ja ennen kaikkea näin sanotusti "edistyksellisemmissä taiteellisissa piireissä".

Alfred Eldridge Abney-Hastings

Alfred EAH.jpg

Toreador Daeva Ordo Dracul
Luciano Fabri

Daeva
Herbert George

Herbert George.jpg

Ventrue Invictus
Nelikymppiseltä herrasmieheltä ulkoisesti vaikuttava vampyyri, joka syntyi epäelämään joskus 1800-luvun viimeisinä vuosina. Kuolevaisena ollessaan harjoitti strukturalistisen psykologian tutkimusta ja tämä harrastus on jatkunut myös kuoleman jälkeisessä elämässä. Nykyisin hän on suorittamassa pitkäänjatkuneita vertailevia kenttätutkimuksia erityisesti Valkoisen Niilin Lepokodissa, sekä Kairon vanhassa mielisairaalassa.

Horatio

Horatio.jpg

Gangrel Invictus
Ilmeisesti tälle satamassa vetelehtivälle "herrasmiehelle" on hallitsija Robert Dunstanilla jotain käyttöä. Muuten hänen viipymistään kaupungissa on malko vaikea selittää.
Archibald Hunter

Archibald Hunter.jpg

Mekhet Lancae Sanctum
Lancae Sanctumin kristillisen tradition asiantuntija. Kirjojen, erityisesti uskonnollisten, parissa viihtyvä melko mitäänsanomattoman oloinen eliö.


Walter Chevalier

Walter Chevalier.jpg

Ventrue Invictus
Pankkiiri ja Robert Dunstanin vankka tukija.


Eurooppalaiset Suvut Muualta

Jerome Villele

Ventrue Invictus
Keikarimainen belgialaisvampyyri, joka on ilmeisesti Elizabethin 'veli' verilinjassa. Kilpailee Elizabethin kanssa ilmeisesti linjan vanhimpien ja Lontoon Invictuksen suosiosta.

Grigori Montserra

Gangrel Lancae Sanctum
"Pohjois-Afrikan Arkkipiispa". Vanha ja voimakas epäkuollut, joka toimii Lancae Sanctumin johtohahmona pohjois-afrikan alueella. Vartaloltaan voimakasrakenteinen ja jäntevä parrakas mies, jolla on itä-eurooppalainen aksentti ja munkin kaapu.

Pohjois-Afrikkalaiset Suvut Kairossa

Suleiman Al-Kufr

Al Kufr.jpg

Al-Kufr, eli "Vääräuskoinen", on paikallinen koptikristitty ja Kairon alamaailman kummisetä, joka hallitsee kokonaista kerjäläisten ja katulasten armeijaa. Vaikkakin hän on Mekhet-klaania ja siten perheen ulkopuolinen hän on myös islamilais-taustaisten paikallisten epäkuolleiden epäsuosiossa ja siten korvaamaton kontakti Kairon Ventrueperheelle silloin, kun on tarvis saada tietoa paikallisten asukkaiden parista.


Sheikki Haj Anwar Al-Banna

Sheikki Al-Banna on Kairon ja alemman egyptin vampyyrien näkyvin johtohahmo ja ainoita voimakkaampia paikallisia vampyyreita, josta Invictuksella ja länsimaisilla verilinjoilla on mitään tietoa. Viimeisin todistettu havainto Al-Bannasta on muutamien vuosien takaa hänen surmattua erään länsimaisen vampyyritulokkaan, joka yritti varastaa Al-Bannalta.

Faarao Serekh Bik-Nbw

"Hoorus Kultainen Kotka". Paikallisen alemman egyptin vampyyrilinjan myyttinen esi-isä. Legendojen mukaan tuhansia vuosia vanha epäkuollut, joka hallitsee paikallisia vampyyreja edelleen. Todistettavasti kukaan länsimaisten vampyyrilinjojen jäsen ei ole koskaan nähnyt Bik-Nbwia tai kommunikoinut millään tavoin hänen kanssaan ja Invictuksessa epäillään vahvasti, että kyseistä vampyyrien esi-isää ei ole todellisuudessa olemassa.

Akhud-dunai

Abdul-Haqq

Lukuisilla (väärillä) nimillä tunnettu mystinen Akhud-dunai verilinjan vampyyri, joka on omien sanojensa mukaan kotoisin Gomorrahista ja tullut Kairoon pyrkimyksenään surmata kaikki vampyyrit. Tällä hetkellä vangittuna.

Abdul-'Adl

Akhud-dunai verinlinjan vampyyri ja Abdul-Haqqin tekijä. Tunnetaan tällä hetkellä vain Abdul-Haqqin kuulustelujen perusteella.

Serena

"Noita", joka tunnetaan Viola Carterin tunnustuksista. Ilmeisesti pohjois-afrikkalainen, mutta ei paikallinen, nainen. Pukeutuu hijabiin. Kasvot on tatuoitu erilaisilla kuvioilla. Viola Carterin mukaan Serena kykenee "löytämään ihmisiä hämmästyttävällä tarkkuudella", "noitumaan eläimiä", "katomaan näkyvistä silmien edestä" ja "liikkumaan nopeammin, kuin silmä ehtii seurata". Mahdollisesti myös Akhud-dunai verilinjan vampyyri ja ainakin työskentelee yhdessä Abdul-Haqqin kanssa.