Keikat (MechWarrior)

From Karriviki

McEvansin Sotaretki 5.6.-9.7.3018

Free Worlds League palkkasi Maxon's Mad Maraudersin karkoittamaan Bad Moon Companyn piraatit McEvans' Sacrificelta osana Alphard Trading Companyn ja Kali Yama Weapons Industries Companyn kanssa tehtyä sopimusta Chandanin kaivostoiminnan haltuunotosta. Komppanian oletuksena oli, että piraatit asuvat McEvans' Sacrificella ja tarkoituksena oli käyttää komppanian kahta Leopardia laskemaan kahdentoista mechin osasto planeetalle ja yllätyshyökkäyksellä tuhota piraatit. Suunnitelma meni kauhealla tavalla pieleen, kävi nimittäin ilmi, että Bad Moon Company oli saanut varoituksen hyökkäyksestä Capellan Confederationin kautta.

Taistelu käytiin 5.6.3018 ns. Kraateritukikohdan alueella. Ensimmäisenä pudotusaluksista laskettiin tiedustelupeitsi ja keskiraskas ratsuväkipeitsi. Raskaan rynnäkköpeitsen mechit olivat vielä Leopardien muokatuissa hävittäjähangaareissa ja niiden purkaminen kestäisi pidempään. Tiedustelupeitsi löysi bunkkerit tyhjinä ja alkoi selvittämään tilannetta, kun Bad Moon Company saapui tuhoamaan kaiken lähistöllä. Tiedustelupeitsi menetti kaksi mechiä ja kaksi muuta vetäytyi jäätikölle. Ratsuväkipeitsi piti pintansa ja tuhosi neljä Bad Moon Companyn mecheiä ennen kuin Marine ”Mad” Maxon pakeni komppaniansa jäänteiden ja pudotusalustensa kanssa hyläten koko tiedustelupeitsen kalustoineen.

Taistelussa Bad Moon Company menetti viisi pilottia ja neljä mechiä Maxon's Mad Marauders menetti kolme mechiä ja hylkäsi kaksi muuta mechiä, sekä viisi pilottia planeetalle.

Bad Moon Company muodostettiin uudestaan Juniper ”Black Moon” Duskin tehtyä sopimuksen Maxon's Mad Maraudersin hylkäämien pilottien kanssa. Komppania kävi hakemassa evakuointikalustoa Tivertonista ja palasi McEvans'lle tarkoituksena ottaa haltuun kaikki taistelukentälle jääneet mechit. Bad Moon Companyn tietämättä Marina Maxon oli myynyt tiedon taistelukentän sijainnista ja sinne jääneistä mecheistä Metalworks Security Companylle, joka lähetti kaksi peistä matkaan.

Uusi taistelu käytiin 9.7. Kraateritukikohdan alueella. Bad Moon Company oli laskeutunut hyvissä ajoin ja ehtinyt päivittää mechinsä McEvans' olosuhteisiin, sekä levätä ennen Metalworks Security Companyn laskeutumista. Metalworksin Security Companyn pilotit joutuivat lähtemään taisteluun suoraan laskeuduttuaan, pitkän ja rasittavan lähestymisjarrutuksen jälkeen eivätkä he olleet parhaassa taisteluvireessä. Lisäksi McEvans'in kuiva ja kylmä ilma aiheutti ongelmia päivittämättömien mechien jäähdytykselle. Bad Moon Company ilmoitti avoimella taajuudella taistelevansa loppuun asti, kun taas Metalworks Security oli tullut paikalle helpon saaliin perässä, eikä halunnut kärsiä tappioita. Metalworks Security Company huomasi piakkoin joutuvansa vain reagoimaan vihollisen hyökkäyksiin, kykenemättä koordinoimaan toimiintaansa tai kaappaamaan aloitetta itselleen. Metalworks Security Company menetti yhden mechin, jonka pilotti onnistui pelastautua. Vaurioiden kasaantuessa myös muihin mecheihin Metalworks Security Company perääntyi taistelukentältä ja planeetalta.

Chandanin malmiryöstö 9.9.3018

Juniper "Black Moon" Dusk oli saanut tietoonsa Chandan Miningin kaivospaikka B-3:n syyskuun kuljetusaikataulut ja komppania iski B-3:n laskeutumisalueelle juuri samana päivänä, kun sinne tuotiin 1 200 tonnia lejeerinkiharkkoja pudotusalus "Payloadiin" lastattavaksi. Laskeutumisalueen oma lastinsiirtorata oli epäkunnossa ja pudotusalus "Ignition" oli siirretty alueelle auttamaan lastin purkamisessa ja uudelleenpakkaamisessa. Komppania laskeutui pudotusalus Wild Maikolla aivan alueen keskelle ja neljä jalkautti neljä mechiä. Lyhyessä, saatto-osastoa vastaan käydyssä tulitaistelussa vahingoittui yksi komppanian mecheistä ja tuhottiin kaksi panssariajoneuvoa. Komppania lastasi puolet metallilastista kuljetusajoneuvoineen kyytiin ja poistui ennen kuin Metalworks Security Companyn mechit ja panssarivaunut ehtivät paikalle. Metalliharkot jätettiin avaruuteen vastineeksi välittömästi ComStarin kautta maksettuja "lunnaita". Salatakseen lunnaiden maksamisen Metalwork Security Company ei ilmoittanut ryöstöä tai siinä yhteydessä käytyä taistelua Chandanin hallintoon. Pudotusalus "Ignitionin" miehistö ilmoitti, että heidän pudotusalustaan vahingoitettiin ja se yritettiin ryöstää.

Menestys

Kustannukset:

 • 200 000 C-Bill kuljetus ja huoltokustannuksia


Saalis:

 • 180 000 C-Bill lunnasrahat
 • Kaksi taistelussa tuhoutunutta 10 tonnin panssariajoneuvoa
 • Neljä raskasta "maajuna" kuljetusajoneuvoa


Maine

Rikokset

 • Tuhotyö ja vaaran aiheuttaminen
 • Pudotusaluksen ryöstöyritys


Tunnistetut ja etsintäkuulutetut

 • Maximillian "Graf" Von Schmidt auf Altensadt (tunnistettu äänen ja mechin perusteella)Peratalladan Sotaretki 23.10.3018 alkaen (käynnissä)

Bad Moon Company siirsi koko komppanian kalustoineen ja henkilöstöineen sekä 100 päivän edestä varastoituja tarvikkeita Peratalladalla. Tarkoituksena oli väijyttää Peratalladassa liikkuvia kaivos- ja keräilijäryhmä päämääränä pudostusaluksen kaappaaminen. Väliaikana voitaisiin tutkia muinaisia raunioita ja keräillä sieltä käyttö- ja jälleenmyyntikelpoista tavaraa. Paluukuljetus takaisin oli sovittu 1.2.3019.

Tiedusteluretken yhteydessä kahden mechin partio, johon kuuluivat "Graf" (FS9-H Firestarter) ja "Viper" (LCT-1E Locust) löysivät antimech-miinoilla ja jalkaväen torjuntaan tarkoitetuilla automaattisilla laserpuolustuslaitteilla suojatun luolan. "Graf" haavoittui lievästi oikeaan käteen laseraseen laukauksesta.

Tiedustelutretken yhteydessä kolmen mechin partio, johon kuuluivat "Graf" (FS9-H Firestarter), "Bard" (LCT-1E Locust) ja "Viper" (CDA-2A Cicada) törmäsivät paikalliseen fanaattiseen ASN21 -kulttiin. "Graf" kävi kaksintaistelun omalla mechillään kultin pappien muunneltua ASN-21 Assassinia vastaan ja onnistui tuhoamaan sen. Papiston hävittyä kaksintaistelun fanaattisen kultin jalkaväki hyökkäsi partion kimppuun. Seuranneessa taistelussa FS9-H Firestarter vahingoittui toimintakyvyttömäksi ja ASN21 Kultti tuhottiin täysin.

Menestys

Kustannukset:

 • 420 000 C-Bill kuljetus ja huoltokustannuksia


Tappiot:

 • Yksi (1) haavoittuminen
 • FS9-H Firestarterin oikea torso, vasen jalka ja tulenjohtoelektroniikkaa


Saalis:

 • 3 kpl automaattilaser, vahingoittunut (laserkivääri, kohteentunnistusohjelma, kolmijalka)
 • 3 kpl anti-mech miinoja
 • 3 kpl anti-mech miinan profiilikortteja
 • Herotituslaisia pelimerkkejä noin 69320 crediitin arvosta
 • VOX 280 fuusioreaktori
 • 250 kg sekalaisia käsiaseita
 • 3 tn endoteräsromua


Maine

TBD