Kuolevaiset (Vampire the Requiem)

From Karriviki

Ghoulit

Kuten muissakin kaupungeissa, joissa vampyyrien asema on hallisteva, myös Kairossa osa kuolevaisista on vihitty epäkuolleiden salaisuuksiin veren kautta.

Evelyn Baring, the 1st Earl of Cromer

Elizabeth MacCallumin ghouli. Controller-General of Egypt.

Rosemary Higgins

Thomas Colebrook Thornwoodin ghouli. Erittäin pitkä, kroonisen tyylitajuton mummo, joka osaa ampua kiväärillä pelottavan hyvin.

William "Will" McCarthy

David Brooken ghouli. Noin 30 vuotiaan oloinen entinen Kuninkaallisen Merijalkaväen kersantti ja tarkka-ampuja, joka toimii isäntänsä henkivartijana.

Mortimer Windebank

Thomas Colebrook Thornwoodin ghouli.

Anthony Smith

Elizabethin miespalvelija.

William Wolff

Special Branchin tarkastaja. Kairon uusi salaisen poliisin päällikkö ja entinen laivaston kapteeni. Isabellan ghouli.

Jonathan Gray (Kuollut)

Isabella Gadsbyn ghouli. Aikaisemmin ammatiltaan taikuri sirkuksessa ja Isabellan rakastaja, jonka kanssa Isabella karkasi Kairoon. Huolehti Isabellan asunnosta, kunnes löydettiin eräänä yönä omasta vuoteestaan verestä tyhjäksi imettynä.

Kuolevaisia

Suuret kuolevaisten massat ovat pääosin onnellisen tietämättömiä siitä, mitä Kairon politiikan ja seurapiirien kulissien takana tapahtuu. Jotkut yksilöt ovat kuitenkin joutuneet kohtaamaan epäkuolleiden vaikutuksen omassa elämässään aivan konkreettisesti.

Arthur Owen

Special Branchin etsivä. Mr. Wolffin vanha ystävä ja entinen laivaston upseeri.

Joseph-Antoine Beecham

"Farthing". Harrastelijasatanisti ja ignorantti okkultismi, joka on suljettu Kairon vanki-mielisairaalaan murhattuaan kaksi naista epäonnistuneen okkultistisen rituaalin yhteydessä.

Rudyard Bennet

Kairon poliisin yksi harvoja yötöitä tekeviä rikostutkijoita. David Brooken kontaktihenkilö ja ystävä poliisissa. Joutunut viime aikoina näkemään työssään hiukan liikaakin epätavallisia asioita.

Viola Carter aka "Edward Kinnet" (Kuollut)

Taikurin apulaisena työskennellyt Lontoolainen huijari ja rikollinen. Esiintynyt sekä lavalla, että huijauksissa nuoreksi mieheksi naamioituneena. Nähtävästi vastuussa myös Isabellan isän kuolemasta Lontoossa. Ehti Kairossa ollessaan ampua Elizabeth MacCallumia, varastaa joukon salaisen poliisin papereita, vasikoida omat kumppaninsa, kavaltaa omaisuutta, murhata rikostovereitaan ja järjestää Abdul-Haqqin epäonnistuneen vapautusyrityksen, ennen kuin jäi Vampyyrien vangiksi.

Percy Gershwin

Yksi Elizabethin lukuisista valloituksista, jonka seksuaalinen identiteetti ja kihlaus on järkkynyt tapauksen seurauksena.

Dorothy O'Neele

Joris Holtin kaunis avustaja ja meedio.

Edmund Payne

Percy Gershwinin entinen kihlattu, joka on suljettu Kairon mielisairaalaan epäiltynä yrityksestä murhata Elizabeth MacCallum.

Hector Wheelwright

Entisen salaisen poliisin päällikön vauhdikasta elämää viettävä poika, jonka mielestä kokaiini on parasta lemmenlääkettä.

Elizabeth Wheelwright

Salaisen poliisin päällikön vauhdikasta elämää viettävä tytär. Ollut mielisairaalassa isänsä itsemurhan jälkeen.

Martine Delcasse

Nimestään huolimatta tämä nuori nainen on etniseltä taustaltaan ranskan indokiinan heimoalueilta. Hänet on kuitenkin adoptoitu jo nuorena tyttönä lähetystyöntekijöiden toimesta ja hän on oppinut mannermaiset tavat ja kielen. Toiminut vapaaehtois-työntekijänä katolisten lähetysjärjestöjen kautta eri sairaaloissa ja lepokodeissa.

Henry Shaw

Kolmikymppinen rappiotaiteilija, joka on ammentanut inspiraatiota vampyyri-innostukselleen niin ikään hallusinogeenisista huumeista, kuin myös Bram Stokerin, Rudyard Kiplingin ja Philip Burne-Jonesin töistä. Asustelee nykyisin Willefordin kartanolla.

Albert Wheelwright (Kuollut)

Salaisen poliisin päällikkö Kairossa. Teki itsemurhan hiukan sen jälkeen, kun Viola oli varastanut muutamia salaisia kansioita hänen kassakaapistaan.

Jasmine (Kuollut)

Beduiini katutyttö, jonka Joseph-Antoine Beecham murhasi rituaalisesti.

Maude Steward (Kuollut)

Kairolaisen virkamiehen 19-vuotias suojeltua elämää elänyt tytär, jonka Joseph-Antoine Beecham murhasi epäonnistuneen rituaalin jälkeisessä raivonpuuskassa.

Joris Holt (Kuollut)

Taikuri, hypnotisti ja spiritisti. On oman tunnustuksensa mukaan kerran nähnyt taikatempun, joka ei ehkä ollut pelkkä temppu. Epäiltiin olevan yhteydessä viimeaikaisiin valuuttakauppahuijauksiin, kunnes löydettiin kellumasta niilissä ammuttuna. Rahat ovat edelleen kateissa.