Perhe (Vampire the Requiem)

From Karriviki

Kairon valtiaat kuuluvat enemmän tai vähemmän tiiviiseen Ventrueperheeseen, jota Elizabeth MacCallum on hallinnut tiukalla, mutta lempeällä otteellaan

Elizabeth MacCallum aka Yolanda Martine Gabrielle de Polastron

Elizabeth MacCallum.jpg

Kairon Ventruelinjan 'äiti' ja Kairon ruhtinatar Invictuksen siunauksella. Aluinperin aatelisnainen 1700-luvulta hänet tunnetaan erityisesti kauneudestaan ja oveluudestaan. Elizabethi on erittäin varakasta ja hänellä on huomattavasti vaikutusvaltaa Kairossa. Tyypillisesti hän kuitenkin onnistuu näyttämään tyhjäpäiseltä ja harmittomalta ja jättämään taistelunsa nuorempien hoidettavaksi. Hänen suurimpia ilmeisiä heikkouksia on järjestelmällisen kylmä ja laskelmoiva suhtautuminen miehiin ja mieltymys nuoriin, kauniisiin naisiin. Nykyisestä olemuksestaan ja käyttämästään nimestä huolimatta vaikuttaa siltä, että 'Elizabethin' taustat ovatkin todellisuudessa Ranskan vallakumousta edeltäneessä kuninkaan hovissa ja keski-euroopassa.

Elizabeth vajosi horrokseen ja lepäsi piilotetussa hautaholvissa jossain Kuoleiden Kaupungin alueella vuodesta 1906 vuoden 1909 loppupuolelle saakka, jolloin hän heräsi ensin 'sijaisruummissa' Viola Carterina ja myöhemmin taas omassa vartalossaa. Pitkän horroksensa jälkeen Elizabeth on osoittautunut luonteeltaan entistä häikäilemättömäksi, ylimieliseksi ja tunteettomammaksi.Ann Bentinck

Ann Bentinck.jpg

Robert Dunstanin seurassa liikkuva nuorehko vampyyrinainen. Syy hänen liikkumiseensa Robert Dunstanin seurassa ei ole ilmeinen, sillä Ann ei ole osoittanut erityisiä merkkejä poliittisista taidoista, eikä sovi ikänsä puolesta Dunstanin makuun muutenkaan. Ann Bentinckin ikä ja alkuperä on hämärän peitossa, mutta vahvat merkit viittaavat siihen, että hän on ollut Elizabeth edellinen suojatti ja epäkuollut rakastajatar ennen Isabella Gadsbyn ilmestymistä kuvioihin.


Viola Carter

Viola Carter.jpg

Taikurin apulaisena työskennellyt Lontoolainen huijari ja rikollinen. Esiintynyt sekä lavalla, että huijauksissa nuoreksi mieheksi naamioituneena. Nähtävästi vastuussa myös Isabellan isän kuolemasta Lontoossa. Ehti Kairossa ollessaan ampua Elizabeth MacCallumia, varastaa joukon salaisen poliisin papereita, vasikoida omat kumppaninsa, kavaltaa omaisuutta, murhata rikostovereitaan ja järjestää Abdul-Haqqin epäonnistuneen vapautusyrityksen, ennen kuin jäi Vampyyrien vangiksi. Ehti toimia jonkin aikaa Isabella Gadsbyn vahvasti aivopestynä ghoulina, ennen kuin muutettiin vampyyriksi neiti Gadsbyn toimesta.

Epäelmänsä Viola Carter aloitti ruhtinatar Elizabeth MacCallumin possessoimana 'sijaisruumiina'. Elizabethin mielen palattua omaan kehoonsa Viola luoinne on muuttunut hyvin epävarman ja alistetun oloiseksi.Isabella Gadsby

Isabella Gadsby.jpg

Nuori, kaunis sirkustaiteilija, joka päätyi Kairoon muutamia vuosia sitten ja tutustui kaupungissa Elizabethiin. Tunnetaan muiden perheenjäsenten parissa lähinnä "Elizabethin viimeisimpänä lemmikkinä", jolle Elizabeth luovutti epäelämän vastikään. Ryhtynyt viimeaikoina ottamaan entistä suurempaa roolia Invictuksen jäsenenä, mutta myöskin selvästi liukumassa pois Elizabethin suojatin asemasta.

Emily "VG" Kendall

EmilyVG.jpg

Kolmekymppinen pitkä, näyttävä nainen, joka on kotoisin Etelä-Afrikasta ja ehtinyt kierrellä ympäri Brittiläistä Imperiumia. Dekandentin liikkeen ja okkultistien piireissä pyörinyt mystikko ja okkultismin tutkija, jolle Elizabeth lahjoitti epäelämän vuonna 1900. Emily on palannut Kairoon vasta hiljattain vietettyään kolme vuotta kenttätutkimuksilla Meroen pyramideilla.
Robert Dunstan

Robert Dunstan.jpg

Brittien Egyptin diplomaattikunnan pitkäaikainen ja kokenut jäsen, joka tunnetaan melko häikäilemättömänä ja suoraviivaisena henkilönä. Tuotu perheeseen Elizabethin toimesta joskus 1880-luvulla. Toiminut Kairon vampyyrien sheriffinä ja on kokenut vallan väärinkäyttäjä. Tunnetaan perheen parissa erityisesti kapeasta, yksioikoisesta maailmankatsomuksestaan ja mieltymyksestään nuoriin tyttöihin. Nykyisin Kairon käskynhaltijana Elizabeth MacCallumin ollessa estynyt hoitamaan ruhtinattaren tehtäviä.

David Brooke

David Brooke.jpg

Yksityissektorilla ja pankkialalla pidempään työskennellyt nuorehko mies, joka sai epäkuoleman lahjan herra Dunstanilta. Elizebethin luottomies lukuisissa käytännönjärjestelyissä, jotka koskevat kaupungin kuolevaisen väestön pitämistä kurissa ja tietämättöminä. Tällä hetkellä herra Brooke toimii kaupungin sheriffinä. Tätä tointa varten hänellä on laaja yhteysmiesverkosto Kairon poliisissa ja joukko luotettuja yksityisetsiviä, jotka tuntevat Kairon kadut. Viime aikoina herra Brooke on ryhtynyt kiinnittämään entistä enemmän huomiota kotinsa suojaamiseen ja hänellä onkin nykyisin palveluksessaan muutamia palkkasotureita, jotka on värvätty intian sikheistä ja siirtomaa armeijan veteraaneista.Al-Hawwa

Al Hawwa.jpg

Näkyvä poikkeus perheessä. Al-Hawwa, eli Käärmeenlumooja, on alunperin Jasmine-niminen köyhän beduiiniklaanin katutyttö, joka sai epäkuoleman herra Dunstanilta 1890-luvulla. Hädintuskin teini-ikäisen näköinen tyttö hukkuu tehokkaasti ryysyisissä kaavuissaan Kairon paikalliskorttelien katukuvaan ja puhuu paikallisen arabian murteen lisäksi sujuvaa englantia ja tuntee niin Kairolaisten, kuin beduiinienkin tavat. Tunnetaan perheessä "tumman karitsan" statuksensa lisäksi myös tavastaan seurustella myrkyllisten käärmeiden kanssa. Moni perheen mielestä turhan uteliaaksi käynyt kuolevainen onkin menehtynyt näiden samaisten käärmeiden puremaan.

Thomas Colebrook Thornwood

Nuori vampyyrina, mutta pitkän elämän ghoulina nähnyt herra Colebrook Thornwood on hiukan outo lammas perheessä. Mutta toisaalta hän onkin saanut epäelämänsä Al-Hawwan kautta. Thomas on ehtinyt olla pitkän elämänsä aikana upseeri, runoilija, kapinallinen, herrasmies ja huijari. Ja todennäköisesti paljon muutakin. Omaa puoleensavetävän persoonallisuuden, valtavan lauman rakastajia ja rakastajattaria ja kiinnostuksen mystiikkaan, okkultismiin ja muinaiseen mytologiaan.