Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Vikailmoitusketju

pppppp
edited January 1970 in Yhdistysasiat

on 1318327828:


on 1318264673:



AIKA STALENESSIA ON SE, ETTÄ EN PYSTY KIRJOITTAMAAN TOPIKKEIHIN ENKÄ ALOITTAMAAN UUSIA TOPIKKEJA, KOSKA MINULLA NÄKYY NYKYÄÄN AINOASTAAN YLLÄPIDON TYÖKALUT! QUOTE-NAPPULA EI SENTÄÄN OLE KADONNUT, ELI SEN KAUTTA PÄÄSEN KIRJOITTAMAAN JO OLEMASSAOLEVAAN TOPIKKIIN (NIINKUIN NYT), MUTTA AIKA *TUN HANKALAA.

TAXALL, IHRA YMS. HUOM HUOM!


Kappas, kyllä se Vastaa-nappikin löytyi, on vaan nykyään valkoisella tekstillä valkoisella pohjalla, niin meni "hetki" löytää. Samoin Uusi aihe-nappi on "näkymätön".  ???

Comments

  • Leiskaan ei ole tehty muutoksia, itselläni kaikki näkyy normaalisti.

    Mikä selain? Miten toimii muilla selaimilla? Voitko lähettää mulle kuvakaappausta?

    Pengotaan asiaa lisää, kunhan saan kiinni ongelmasta.
  • Selain on Opera, muilla en ole kokeillut. Tolta näyttää:

    aaaxx.jpg



    Ja kun vie hiiren tohon "näkymättömän" linkin päälle, näyttää tältä:

    aaa2lx.jpg
  • Mulla näkyy Google Chromella, Firefoxilla että Internet Explorerilla oikein, eli on sininen pohja ja valkoinen teksti kohdassa "vastaa."

    Explorer on 9-versio (duunissa 8.0)
    Firefox 3.6.12
    Chrome 14.0.835.202 m
  • FFox, Chrome ja Opera Mini näyttävät mulla tuon oikein. Jostain syystä sun selain ei näytä tuota elementtien sinistä taustaväriä oikein, tekstit noissa "Uusi aihe" ja "Vastaa" napeissa on aina tässä teemassa ollutkin valkoinen/hopea.

    Pengotaan lisää.
  • No nyt pelittää.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!