Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Pikkujoululeiri, Kesärinne, 9.-11.12.2011

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Kutsu yhdistyksen joulujuhlaan

Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry:n pikkujouluja vietetään lauantaina 10.12.2011 Kesärinteen leirikeskuksessa kello 18:00 alkaen perinteisellä jouluaterian muodossa.

Sitova ilmoittautuminen aterialle on tehtävä viimeistään keskiviikkona 7.12.2011 sähköpostitse osoitteeseen tatu.salonen@iki.fi . Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä.

Illalliskortin hinta on 10 euroa, ja sen voi maksaa yhdistyksen tilille (OP 513205-242862) keskiviikkoon 7.12.2011 mennessä (muista laittaa maksun viitetekstiksi oma nimesi). Voit maksaa illalliskortin myös leirillä, mutta kerrothan siitä ilmoittautuessasi.

Leirimaksu

Leirikustannusten kattamiseksi jokaiselta leirille osallistuvalta peritään 5 euron suuruinen leirimaksu. Leirimaksun voi maksaa etukäteen yhdistyksen tilille tai vaihtoehtoisesti käteisellä leirikeskuksessa rahastonhoitaja Teemu Heinoselle.

Comments

 • Edelliskerrasta viisastuneena; mitähän muita pelejä leirillä mahtaa olla luvassa?
  Itse pääsen tänään paikalle vasta vähän myöhemmin, ehkä n. 19 maissa, joten osoitan jo nyt kiinnostukseni mikäli (toivottavasti) tänään on muutakin kuin Omega Pointtia tiedossa. :)
 • Otan mukaan yhden pelin, josta en voi oikeastaan sanoa mitään muuta kuin että on hieman erilainen peli kuin mitä olen koskaan aikaisemmin vetänyt, genreäkään en voi paljastaa. Jos siitä kertoo vähääkään, yllätys pilaantuu. 6 pelaajaa periaatteessa maksimi, koska kuusi esikirjoitettua hahmoa. Deathwatchia se ei ole.
 • MAhtavaa. :) Ilmottaudun siihen , jos sopii. :)

 • on 1323436984:


  MAhtavaa. :) Ilmottaudun siihen , jos sopii. :)


  Tokkiinsa.
 • Hieno leiri! Perjantaina johdin robottipeliä, lauantaina äärettömän hyvää joulusapuskaa, kudos to the chef! Safkan jälkeen joulusaunaa ja Deathwatchia. Ja jos joku väittää että kaikki avaruusmarsut ovat samasta puusta veistettyjä eikä niitä voi roolipelata järkevästi, on hyvin väärässä, etenkin miten eilen roolipelattiin yli-inhimillisillä voimilla varustettuja geenimanipuloituja supersotilaita.

 • on 1322589930:

  Voit maksaa illalliskortin myös leirillä


  Ei voinut.

 • on 1323600291:


  Hieno leiri! Perjantaina johdin robottipeliä, lauantaina äärettömän hyvää joulusapuskaa, kudos to the chef! Safkan jälkeen joulusaunaa ja Deathwatchia. Ja jos joku väittää että kaikki avaruusmarsut ovat samasta puusta veistettyjä eikä niitä voi roolipelata järkevästi, on hyvin väärässä, etenkin miten eilen roolipelattiin yli-inhimillisillä voimilla varustettuja geenimanipuloituja supersotilaita.


  Joo. Hyvin meni yksi pelikerta ilman taisteluita.
 • Hyvä leiri oli. Sekä pe & la peliä, hyvät joulumätöt ja vielä Stormraven kaupan päälle. La aamuna oli ensin aika hiljaista, mutta saatiin sitten Red November pyörimään. Sitä Space Hulk korttipeliä olisin halunnut päästä kokeilemaan.
 • fak jäi puolikas fazerin suklaa levy lerille kuiva ruoka kaappiin. no se on varmaan luutissa menny parempiin suihin

 • on 1323612200:


  fak jäi puolikas fazerin suklaa levy lerille kuiva ruoka kaappiin. no se on varmaan luutissa menny parempiin suihin


  Kyllä suklaa aina kelpaa!
 • Mulla ois pari kuvaa, olikos Vessulla ja muilla kuvia leiristä?

 • on 1323941671:


  Mulla ois pari kuvaa, olikos Vessulla ja muilla kuvia leiristä?


  On!
Sign In or Register to comment.