Pikkujoululeirin korvikkeeksi on tarjolla etäleiri!

Joulukuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta. Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Pikkujouluaterialle ilmoittautuminen (muistutus!)

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!

http://www.kurry.fi/index.php?topic=1666.msg32852


Kutsu yhdistyksen joulujuhlaan

Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry:n pikkujouluja vietetään lauantaina 10.12.2011 Kesärinteen leirikeskuksessa kello 18:00 alkaen perinteisellä jouluaterian muodossa.

Sitova ilmoittautuminen aterialle on tehtävä viimeistään keskiviikkona 7.12.2011 sähköpostitse osoitteeseen tatu.salonen@iki.fi . Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä.

Illalliskortin hinta on 10 euroa, ja sen voi maksaa yhdistyksen tilille (OP 513205-242862) keskiviikkoon 7.12.2011 mennessä (muista laittaa maksun viitetekstiksi oma nimesi). Voit maksaa illalliskortin myös leirillä, mutta kerrothan siitä ilmoittautuessasi.

Comments

Sign In or Register to comment.