Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kurryn pelikerho Keravalla

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Kuten jotkut jo varmaan tietävätkin, Kurryn pelikerho on aloittanut toimintansa Keravalla. Kerhon tiloissa ja puitteissa voidaan pelata niin miniatyyri-, kortti kuin roolipelejäkin. Kerho on maksuton osallistujille, ja avoin kaikille joita em. toiminta kiinnostaa. Kerho kokoontuu maanantaisin klo 17 eteenpäin Keski-Uudenmaan päihdepysäkin kiviksellä osoitteessa Kuparisepänkatu 3. Paikka on aivan keravan aseman lähellä, Skippies baarin vieressä. Lisäksi kerholla on mahdollisuus järjestää toimintaa myös lauantaisin erillisen sopimuksen mukaan.

Kerholta löytyy foamit pelipöydiksi miniatyyripeleille, tilat antavat periksi 2-3 samanaikaiselle pelille 4X6 pöydällä. Maastoa ja muuta oheiskalustoa on tarkoitus yhteistyössä askarrella ja hankkia, tiloissa on mahdollista säilyttää maastoa.

Kerhon vastuuhenkilöinä toimivat allekirjoittanut, Tuukka Kallas, sekä Janne Koskinen. Avaimet ovat Janne Koskisen hallussa. Kysymyksia voi esittää vaikka tässä threadissa.

Comments

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!