Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Citadel pisti maalit uusiksi

pppppp
edited January 1970 in Figupelit
No niin, ihan uusi konsepti maalaamiseen. "Kiva" homma, kun on about kaikki figut puolessavälissä maalaamista, eikä noita vanhoja maaleja, joilla homma on aloitettu, taida saada sitten enää mistään.  :-\

Comments

 • Osta vallejon maaleja, niiden game color sarja on 1:1 kopio gw:n maaleista.
 • GW:ltä löytyy myös PDF josta näkee mikä uusi maali (suurinpiirtein) vastaa vanhaa.

 • on 1334217907:


  GW:ltä löytyy myös PDF josta näkee mikä uusi maali (suurinpiirtein) vastaa vanhaa.


  Joissain maaleissa saattaa olla huomattavia sävyeroja vanhoihin.
 • Mutta tosiaan vanhan citadelin sävyskaalan saat vallejon game coloreista, niitä saa esim kampin hobbypointista. Pakkaus on kätevämpi (tippapullo, josta voi tiputtaa muutaman tipan paletille) ja laatu monissa väreissä mielestäni parempi, lähinnä citadelin washit tulee hankittua gw:ltä.
 • Noi washitkin meni uusiksi, ja sekös vituttaa. Kun about koko mun armeijan väriskaala perustuu Baal Red washilla läträämiseen. Toivottavasti toi Carroburg Crimson on edes suunilleen sinnepäin. Sit sietää toivoa, että se Devlan Mudin seuraaja olis aikalailla samaa kamaa, meinaan Devlan Mud on ollut aika ihmeainetta.
 • Testailin pari viikkoa siiten GW:ssä eri maaleja silloin, kun ne oli vasta tulossa. Washien osalta Devlan Mudin seuraaja Agrax Earthshade ja Badab Blackin seuraaja Nuln Oil tuntui olevan melko 1:1 samaa tavaraa, kuin ennenkin. Uudet drybrush ja glaze maalit sen sijaan oli jotain aivan uutta. Drybrushit ei ole oikeastaan edes maaleja, vaan paksua hammastahnamaista tahnaa drybrushiin. Glazet taas on washin tapaista ainetta, joka on sen verran paksua, että jää pinnalle eikä valu koloihin washien tavoin. Niillä saa pohjalla olevaan väriin tarvittaessa kiiltoa ja kirkkautta.
 • Ostin Fantsusta talteen pari purkkia Baal rediä, ja myös vähän glazea ja shadea. Murtuneella kädellä vähän ankeaa tämä kokeileminen, mutta mitä nyt vähän onnistuin testaamaan, toi glaze-homma ei vielä ihan auennut. Oisko nää samalla linjalla kuin muinaiset inkit? Shade tuntuis olevan hyvin samantyyppistä kuin wash.
 • Ainakaan tämä Technical-sarjan Imperial Primer ei ole kovinkaan kummoista kamaa. Pitäisi olla musta pohjamaali, mutta maali irtoilee päälle drybrushatessa metallipinnasta melko keposesti. En hiffaa miten tämä eroaa vanhasta Chaos Blackista mitenkään.
 • Mustasta maalista en ole kuullut mitään erikoista, mutta valkoisen pitäisi olla paljon parempaa kuin skull white, ainakin peittävyydeltään.
 • ^ Siis minkä niistä valkoisista? Citadel Base: Ceramite White, Citadel Dry: Praxeti White vai Citadel Layer: White Scar?

 • on 1334279022:


  ^ Siis minkä niistä valkoisista? Citadel Base: Ceramite White, Citadel Dry: Praxeti White vai Citadel Layer: White Scar?

  Base. Aiemminha niillä ei ollu muuta kuin dheneb stone "valkosena" noissa base maaleissa. Oli kyllä hyvä maalisävy muuten, nopea kikka saada hyvännäköistä ihoa oli maalata ensin dheneb stone ja sitten ogryn flesh päälle.
 • ^ Mulla on ollut yli kuukauden tulossa Maelstromilta paketti, jossa olis pitäny olla Dheneb Stonea ja Ogryn Fleshiä, mutta kun ei pakettia kuulunut, otin sinne yhteyttä, ja sanoivat, että Ogryn Flesh on koko maailmasta loppu. Refundasivat Ogryn Fleshin ja lupasivat, että pian lähtis nyt sitten loput kamat. Mulla siis ei aiemmin oo kumpaakaan maalia ollut.
 • Ok vaihtoehto Ogryn Fleshille on Gryphonne Sepia, jos sitä vielä siis jostain saa. Ei ihan niin tumma kuin Ogryn.
 • Fantsusta kävin raidaamassa viimeisiä OOP-maaleja, ja sain myös Ogryn Fleshiä. Boltgun Metallit oli harmi vaan loppu. Ostelin samalla vähän kaikkia noita uusia sarjoja kokeilumielessä. Eli noin 60e upposi maaleihin.
 • Nää Citadel Dry maalit vaikuttaa ensimmäisen purkin (Golden Griffon) perusteella HYVIN samanlaiselta kuin Miniature Paintsin maalit aikanaan. Which is good, koska diggasin Miniature Paintsin maaleista. Sinällään tyhmää, että ostin varastoon myös yhden Shining Goldin, koska se on nyt OOP ja olin kuullut huonoa näistä Citadelin uusista metalliväreistä...ainakin tämä Golden Griffon vaikuttaa niin hyvältä, että saa nähdä tuleeko tuota Shining Goldia käytettyä edellisiäkään loppuun.  :-\
 • Hmmm...päätin kokeilla yhtä noista Texture-painteistakin. Noh, mitä tästä voi sanoa, hiekkaa sotkettuna maalin sekaan. Suht hankala maalata sotkematta figun jalkoja, PVA-liima + hiekka huomattavasti iisimpi homma (tosin jos sen hiekan sitten maalaa, niin ehkä plus miinus nolla ton hankaluuden kanssa, tosin normi maali ei ole näin kökköistä). Plus tällaista "texture painttia" on kyllä varmaan superhelppo tehdä itsekin (tosin saman verranhan tää maksaa kuin normimaalikin).
 • Mä olen yhtään monimutkaisempien beissien kanssa tehny aina niin, että baset rakennetaan ensin valmiiksi ja vasta sitten laitetaan se ukko siihen. Eli mulle toi texture-kama on loistavaa, kun ei tartte värkätä liimojen ja hiekan kanssa.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!