Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Lautapeli-illasta kiinnostuneita?

edited January 1970 in Yleinen keskustelu
Heips! Saatiin juuri postista uudet lisäosat ( Dunwich Horror ja Black Goat of the Woods ) Archam Horror - lautapeliin ja kovasti huvittaisi testailla niitä jo huomenissa eli perjantaina 20.4. illalla. Mikäli täällä on joku tekemistä vailla huomenna, niin on erittäin tervetullut meille tänne Keravalle pelailemaan em. peliä, tarjolla myös kahvia, teetä ja pikkusuolaista. :) Ilmoittautumiset ja muut yhteydenotot asian tiimoilta mielellään suoraan puhelimeeni, 0400-611766.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!