Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Finnfoam

pppppp
edited January 1970 in Figupelit
Perkele kun haku ei löydä sitä topikkia, missä aiheesta oli aiemmin jotain puhetta...

Anyways, eikös se ollut finnfoamia, mitä siinä fabaturnauksessa käytettiin? Oli tai ei, kuinka paksua foamia ne laudat oli, ja onko porukalla kokemusta, että kuinka ohuella foamilla pärjää (käsittääkseni finnfoam kestää enemmän rankaisua kuin styrofoam)?

Lisäksi, mistä porukka on foamejaan hommannut?

Comments

 • Järvenpään K-Raudasta ollaan ostettu kerhon foamit, taisi 30mm paksu maksaa n.10€/levy. Kahdesta levystä saa tehtyä yhden 6x4 jalkaa pöydän. Finnfoam on aika kestävää ja todettiin että se 30mm paksu on tarpeeksi kestävää.
  En ole varma mutta kerholla saattaa olla yhdet foamit ylimääräisenä, ensmaanantaina varmaan saa asiasta enemmän selkoa.
 • Jos on ylimääräiset tuunaamaatomat, niin saattasin olla kiinnostunut.
 • Mikäs tilanne?
 • Haluisitko siis pelipöydällisen eli kolme palaa? Ne löytyisi hieman yli kahteen kybään tuolta pelikerholta edellisen turnauksen jäljiltä. Kenkkiskin tosin niitä kyseli, mutta ei olla saatu asiasta puhuttua yhtään. Selvitellään vaikka leirillä.
 • Joo, pelipöytä olis hakusessa, ja joo sumplitaan leirillä.
 • No niin, nyt on foamit kotona. Ja hommasin lakanankin tohon päälle laitettavaksi.

  Onko kellään kokemuksia/tietoa, mitä tapahtuu, jos yrittää liimata kangasta foamin pintaan? Good idea/bad idea?

  Vois kuvitella, että aika kovaksi pinta menee jos lakanaa liimaa, mutta luulis tarttuvan, jos kerta hiekkaa & flockiakin siihen saa liimattua.

  Aattelin siis vaan, kun toi lakana on sen verran ohut, että vähän ryppyilee, et saisko tosta siistimmän, jos pingottais ja liimais kankaan foamien pintaan vähän maalauspohja tyyliin.

 • on 1339546522:


  No niin, nyt on foamit kotona. Ja hommasin lakanankin tohon päälle laitettavaksi.

  Onko kellään kokemuksia/tietoa, mitä tapahtuu, jos yrittää liimata kangasta foamin pintaan? Good idea/bad idea?

  Vois kuvitella, että aika kovaksi pinta menee jos lakanaa liimaa, mutta luulis tarttuvan, jos kerta hiekkaa & flockiakin siihen saa liimattua.

  Aattelin siis vaan, kun toi lakana on sen verran ohut, että vähän ryppyilee, et saisko tosta siistimmän, jos pingottais ja liimais kankaan foamien pintaan vähän maalauspohja tyyliin.


  No ei ole omakohtaista kokemusta, mutta kun selvittelin tossa joku aika sitten näitä niin pitäis toimia. Kovettuuhan se kangas siitä liimasta, jos erikeepperiä laittaa. jos on kovin huokoista se kangas niin voisin kuvitella että jotain värivirhettä siitä ottaa.
 • SOS (special orc service) on tehnyt boffoturnauksiin kilpiä finnfoamista, ja näihin on tullut päälle kangas jossa on yksikkötunnus. Liimaukseen raati suosittelee kontaktiliimaa kankaan ja foamin väliin, joustaa ja ei koveta kangasta kuten puuliima.
 • Levy on näppärää työstettävää ja helppoa maalatakin. Tarttumapintaa voi parantaa karhentamalla esim höyläämällä.

  Pintakäsittelyä tehdessä tai liimaillessa kannattaa tutkia sen verrran purkkien kylkiä, ettei erehdy hankkimaan mitään liuotinpohjaisia maaleja tai liimoja, jotka sulattavat levyä.
 • Lakana foamien päälle pingotettuna pelattiin Nyykkärin kans tossa, ja hyvin toimi. Mut tänään hokasin, että Anttilassa oli kesäalessa "terassimattoa" eli sellasta hyvin lyhyttä tekonurtsia 133cm x 200cm paloissa hintaan 10e pala, ja ostin sellasen. Se tekonurtsi oikeasti siis sellaista static grass korkeutta. Uskoisin, että on muuten hyvä, mutta pohjassa on sellaset kumiset liukuestenystyrät, jotka saattaa upota/tehdä koloja tohon foamiin. Jää nähtäväksi käykö näin.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!