Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Furminator

edited January 1970 in Yleinen keskustelu
Mitä leirillä tuosta pohjakarvan irroittimiseta puhuttiin niin tuli tuossa akateemisesta mielenkiinnosta tongittua vielä asiaa tarkemmin ja käytyä läpi mm. tuon furminator lafkan patentit ja tossa on kyllä tehty pieniä muutoksia tavanomaisempaan alusvillakampaan, siitä tietenkin miten moiset muutokset vaikuttavat ei ole hirveästi tietoa, ainut jonka voi sanoa että vehje ainankin toimii hyvin.

Comments

  • Juu taas koko kevään ja kulunen kesän alusvillaa siperialaisista karstanneena voin todeta että tilaan sen heti kun budjetissa on yhtään enemmän väljyyttä...
  • Jos haluaa karvan määrää kämpässä vähentää niin ter.. eikun furminaattori on toimiva peli. Tosin sitä pitää myös jaksaa käyttää ja se on se perse homma. Haluan orjan kissojen harjaamiseen.
  • Itse olen sitä mieltä että pelkkien irtokarvojen harjaaminen on ihan jees, sekä kissasta että emännästä, mutta jos on takkuja joita joutuu irroittelemaan niin sitten ei ole kenelläkään kivaa, kissa murisee ja sähisee ja itsellä alkaa mielikuvitus loppua kun pitää yrittää pitää riehuvaa kattia aloillaan vain yhdellä kädellä kun toisella pitäisi saada harjattua...
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!