Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Uusi Winukka?

TheThe
edited January 1970 in Yleinen keskustelu
Pitänee hankkia uusi käyttis kun on tullut ostettua jo 2 peliä mitä ei expii pyöritä (vaatii DirectX 10). Winukka 7 olin aattellut kun 8 on kuuleman mukaan suunniteltu enemmänkin kosketusnäytöille? Pöytäkoneelle siis tarvisin uuden Winukan. Retail vai OEM? Päivittäminen expiistä ei varmaan tule kysymykseen kun expii version legaalius on hieman häilyvä? Entä kannattaako siitä maksaa vai saako toimivan vanhanaikaisesti?

Löytystkö täältä halukkaita opastamaan mua mikä Winukka kannattaisi hommata?

Comments

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!