Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Uusi Daemons of Chaos Armybook ja Codex [WHFB] [warhammer 40k]

pppppp
edited November 2015 in Figupelit
Ohoh, GW:ltä näköjään tulossa sekä Armybook Fabaan ja Codex 40k:hon demoneille. Juurihan sieltä tuli se official update, eli hivenen olen yllättynyt, kun sitten jotkut toiset Armybookit ovat olleet vaikka kuinka kauan päivittämättä.

Meneeköhän meikän Faba-armeija nyt sitten kokonaan uusiksi? Toivottavasti uudessa kirjassa Khornea on vähän painettu alas ja Nurglea nostettu ylös, niin pääsisi joskus rollaamaan plaguebearereillakin, kun nyt on tullut käytännössä aina otettua sitten kumminkin niitä bloodlettereitä.

Uusia figujakin tulossa, esim. heraldit (which is nice!).

Comments

 • Faba-puolelta huhut on ollu aika vähissä, mutta 40K:n osalta uusimmassa WD:ssä oli battle report jonka perusteella paljon tulee muuttumaan. Esimerkiksi noin alkajaisiksi kaikilla daemoneilla on Deep Strike, mutta yhdenkään ei ole pakko deepata, mikä siis merkitsee sitä, että tulevaisuudessa vähintään puolet armeijasta deployataan pöydälle kuten muilllakin.
 • Mielenkiinnolla kyllä odottelen mitä mukanaan tuo...
 • Ens lauantaina nähdään mitä tuleman pitää.

 • on 1361622280:

  Toivottavasti uudessa kirjassa Khornea on vähän painettu alas ja Nurglea nostettu ylös, niin pääsisi joskus rollaamaan plaguebearereillakin, kun nyt on tullut käytännössä aina otettua sitten kumminkin niitä bloodlettereitä.


  Vielä en ole kirjaa saanut, mutta mitä Daemonic Legionilta luin, niin juuri näin on GW ilmeisesti menetellyt!  :)
 • No niin, viimein sain DoC armybookin kotiin, ja onpahan komea! Mielestäni parhaan näköisiä uusia armybookkeja/codexeja, graafiseen ulkoasuun on selkeästi panostettu.

  Harmi, että on myös eka daemon-kirja, jossa ei ole enää lainkaan mukana alkuperäisiä Ian Millerin Realm of Chaos kuvituksia. Onneksi kuitenkin vaikuttaisi, että valtaosa kuvituksista on John Blanchen käsialaa, ja Blanchella lienee ollut näppinsä aika vahvasti pelissä tämän kirjan graafisen ilmeen suunittelussa (tosin ketään ei mainita nimeltä, art & design by GW Design Studio). Eli komea on, mutta ei niin komea kuin Slaves to Darkness & Lost and the Damned.  ;)

 • Pitäisi päättää millaisessa väriskaalassa alkaa noita Skull Cannoneita maalailemaan.

  Ongelma siinä, että yleensä googlailen nettiä ja tsekkailen miten muut ovat jonkun figun maalanneet, ja yritän oppia heidän virheistään (yleisestiottaen yleensä figut maalataan ihan karseilla väreillä, ja yritän sitten löytää ne vähiten karseat ja jopa oikeasti makeat versiot ja pohdin mihin suuntaan vielä itse niitä voisin viedä, että lopputulos olisi entistäkin parempi, tai ainakin oman makuni mukainen), mutta nyt on sen verran uusi figu, ettei porukka ole paljoa vielä kerinnyt tuolla värikokeiluja tekemään, joten varmaan nyt sitten joudun itse siihen osaan, että maalaan sen "vain jollain" väreillä ja saan lopputuloksena karsean näköisen figun.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!